x
Filmek

A producer szerint sem készül el a Tini Nindzsa teknőcök 3

Erre többen fogadtunk volna, hiszen a második rész sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és csúfosan leszerepelt a Tini Nindzsa Teknőcök 2. a mozikban.

A producer szerint sem készül el a Tini Nindzsa teknőcök 3
  • Publishednovember 2, 2016

Erre többen fogadtunk volna, hiszen a második rész sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és csúfosan leszerepelt a Tini Nindzsa Teknőcök 2. a mozikban.

A Paramount Pictures elég durva évet tudhat maga mögött, és sajnos ebbe a sikerbe nem tartozik bele a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című folytatás. Finomabban fogalmazva sem hozta azt, amit várni lehetett volna tőle. Emiatt nem csak a stúdió, de a rajongók is mérhetetlenül csalódottak voltak nyáron a mozikban. Szomorú hír, de úgy tűnik ezek után a stúdió nem készíti el a harmadik részt a franchisehoz.

A Collider ezúttal azzal az Andrew Form producerrel készített interjút, aki dolgozott mind két Tini Nindzsa Teknőcök filmen. A beszélgetés alatt elárulta, hogy teljesen biztos abban, hogy a stúdió nem rizikózik tovább a filmmel, nem készít belőle harmadik installációt.

Szerintem nem kerül sor a Teknőcök 3-ra, de ezzel nem azt szeretném mondani, hogy soha nem lesz másik Teknőcök film.

A stúdió egyik legnagyobb kiadását az idei Elő az árnyékból film jelentette, 135 millió dolláros büdzséből mindössze 239 milliót sikerült összekaparni, és ezt nemzetközi szinten kell érteni. Nagyon-nagyon besült ez a folytatás, és még a bájos, kissé szexistennőt játszó Megan Fox sem tudta a férfiakat felizgatni egy mozira. Tekintettel arra, hogy a folytatás nem hozta azt, amit vártak tőle, és csúfosan elmaradt a 2014-es első résztől is (493 millió dollárt hozott) teljesen érthető, ha a Paramount pihenni küldi a szériát, s kihagyja a Tini Nindzsa Teknőcök 3-at.

Andrew Form kicsit beszélt a tapasztalatokról is, magáról a film készítéséről. Ő és a stúdió is megvolt győződve arról, hogy egy remek filmet csináltak, de hiba volt. Nem hittek a szemüknek, mikor meglátták a Box Office adatokat. Fontos megjegyezni, elmondta, hogy a stúdió nem zár ki egy másik Teknőc filmet, viszont az már nem folytatása lesz a mostaniaknak. A producer állítása szerint tanultak a hibákból, és többet nem szeretnék elkövetni.

Azt hiszem az egyik dolog az, hogy tanultunk abból, amit látni szeretnének, nem elég csak karaktereket hozzátenni a filmhez, és várni arra, hogy milyen jó lesz. Ez egy folytatás. Adnod kell valamit a nézőknek, ami új és friss. Talán a kánonból szereplőket hozzáadni pusztán nem volt elég.

A stúdió mindent elkövetett, hogy a Transformersen kívül legyen egy másik olyan nagy sorozata, amire építhet. Idén több nagyobb franchise-zal is előállt a Paramount, köztük volt a Ben-Hur újradolgozása, és a Star Trek: Minden túl is. Ezek közül kétségkívül a Star Trek húzta be a legtöbbet, 340 millió dollárt tettek zsebre ezzel a filmmel. De még ez sem győzte meg a kiadót, 185 millió dolláros alapnál ez a szám elhanyagolható.

A legnagyobb rajongóknak azért lehet örömük most, hiszen Blu-ray lemezre hétvégén jelent meg a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.