The Last of Us

Pedro Pascal és Bella Ramsey elbűvölő a The Last of Us első hivatalos képén Joel és Ellie szerepében, durva a hasonlóság a játékhoz

Szemet gyönyörködtető látványban lesz részünk.

A rajongók világszerte ma ünneplik vagy tartják a The Last of Us napot, és ennek apropóján az HBO végre megosztotta az első hivatalos fényképet a két főszereplőről. Már korábban is láttunk forgatási képeket, illetve maguk a színészek is megosztottak néhány fotót, de azok egyikén sem láthattuk őket jelmezben, vagy legalábbis nem a poszt-apokaliptikus időkre jellemző felszerelésben.

Ugyan nem láthatjuk a karakterek arcait, csak hátulról mutatják őket és a mesés tájat, és mindössze annyira jó, hogy láthatjuk a PlayStation konzolcsalád legnagyobb címének két főszereplőjét élőszereplős formában. De ha jobban megnézzük a képet, akkor észrevehetjük, hogy Joel és Ellie ruhája és hátizsákja mennyire hitelesen adják vissza a játékban megrajzolt karaktereket. Ez is azt mutatja, hogy a csapat milyen nagy figyelmet szentelt az adaptációra, hogy a lehető legnagyobb legyen a hasonlóság a videojáték és az élőszereplős sorozat sorozat között. Ennek nyomát már láttuk a bostoni karanténzónáról kiszivárgott forgatási képeken is egyébként. Talán nem véletlen a párhuzam, ugyanis a sorozaton az a Neil Druckmann dolgozik, aki a videojáték rendezője is, és nem mellesleg ő is forgat legalább egy részt az HBO sorozatából.

A hivatalos képre Druckmann is reagált közösségi oldalán, és nemcsak a rajongóknak, de neki is elállt a lélegzete a látványtól.

Amikor először láttam őket a forgatáson teljes jelmezben, azt gondoltam: „szent sz*r! Ez Joel és Ellie.” Az HBO teljes gőzzel halad előre a Naughty Dog The Last of Us sorozatadaptációjával. Alig várom, hogy még többet mutathassak netek (az összes projektünkből!). Boldog TLoUDay!!!

Év elején már kaptuk a hírt, hogy Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét, míg a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét. Majd később az is kiderült, Merle Dandridge fogja életre kelteni a Marlene-t. A sorozatban Marlene a Tűzbogarak (Fireflies) vezetője, egy milíciacsoport, amely a katonai elnyomás ellen harcol, és ellenszert keres a vírus ellen. Mellette még másik két szinkronszínész csatlakozott a stábhoz. Murray Bartlett és Con O’Neil, előbbi egy Frank nevű valakit, míg O’Neil Billként csatlakozott. A videojátékban Jeffrey Pierce hangján szólt meg Tommy nagybácsi, de ebben a szerepében Gabriel Luna lesz látható, míg Pierce egy Perry nevű idegent játszik. Sarah Miller szerepét pedig Nico Parker, ő kelti majd életre Joel Miller lányát.

Még a hónap elején hallottuk, hogy leforgatták a pilot epizódot, de még messze van a munka vége, ugyanis korábbi beszámolók szerint akár egy évig is elhúzódhatnak a munkálatok a kanadai Calgary városban. Még nem kapott premierdátumot a sorozat, de valamikor 2022-ban érkezik. 

Total
7
Shares
Previous Article
Aquaman

Újabb színészek kapnak szerepet az Aquaman and the Lost Kingdom folytatásban

Next Article
007 Nincs idő meghalni

A James Bond producerei idén nem keresik Daniel Craig utódját, a következő 007-es ügynököt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!