x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Kiderült, hogy ki lesz Joel lánya, Sarah Miller a The Last of Us sorozatadaptációban

A Dumbóból ismerős színésznő kelti életre Saraht.

Kiderült, hogy ki lesz Joel lánya, Sarah Miller a The Last of Us sorozatadaptációban
  • PublishedJuly 1, 2021

Az HBO és a Naughty Dog gőzerővel dolgozik a valaha volt egyik legjobb videojáték adaptációján, a The Last of Us című sorozaton. Bár korábban már kiderült, hogy kik lesznek a főszereplők, de újabb fontos szereplővel bővült a sorozat. Ezúttal a Dumbó sztárja, Nico Parker fogja majd életre kelteni Joel Miller lányát.

A Deadline értesülései szerint Nico Parker, a Disney nemrég bemutatott élőszereplős Dumbó sztárja lesz Sarah Miller a sorozatban. Ő Joel lánya. Noha az első játékban csak nagyon rövid időt töltött a képernyőn, ugyanakkor az ő emlékei vezették Joelt a későbbi útja során, majd ahogy kezdett kikerekedni a történet, Ellie és Joel kapcsolatára is hatással volt a lány. Jó eséllyel a sorozatban nagyobb szerepet kap majd a karakter.

Év elején már kaptuk a hírt, hogy Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét, míg a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét. Majd később az is kiderült, hogy Terminátor: Sötét végzetsztárja, Gabriel Luna fogja megformálni Joel testvérét, Tommyt a sorozatban, valamint Merle Dandridge fogja majd életre kelteni a Marlene-t. A sorozatban Marlene a Tűzbogarak (Fireflies) vezetője, egy milíciacsoport, amely a katonai elnyomás ellen harcol, és ellenszert keres a vírus ellen.

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immúnis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, a második rész eseményeit levegőben hagyják, ami jó alapja lehet majd a folytatásnak. A készítők ígérik, hogy hűek maradnak a történethez, illetve Ellie egyik legfontosabb tulajdonsága is szerepet kap majd a képernyőn.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.