Főoldal Sorozatok A Trónok harcából ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét a The Last of Us című HBO sorozatban
SorozatokBREAKING

A Trónok harcából ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét a The Last of Us című HBO sorozatban

Lyanna Mormont alakító Bella Ramsey lesz Ellie.

435
The Last of Us

Az HBO durván egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy sorozatot készít a nagysikerű The Last of Us című videojátékból. A sorozat elkészítésében két nagyágyú vesz részt, Craig Mazin a Csernobil-sorozatot is jegyző úriember, és Neil Druckmann a Naughty Dog videojáték-fejlesztő cég kreatív igazgatója és írója. A rendező kilétét már néhány hónapja felfedték, most pedig magukról a főszereplőkről rántották le a leplet.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a 17 éves brit Bella Ramsey színésznő kapta a The Last of Us női főszerepét. Ramsey neve lehet, hogy sokaknak nem olyan ismerős, de ő játszotta Lyanna Mormont-ot a Trónok harcában is. Legutóbb pedig a BBC készítésű Az Úr sötét anyagai című sorozatban láttuk.

Bella Ramsey

A sorozat egyik főszereplőjét egy 14 éves árvának lehet leírni, aki nem ismert semmi mást, mint egy elpusztult bolygót, és aki küzd a dühösztön kiegyensúlyozásáért, valamint dacol saját szükségletével a kapcsolatért és az összetartozásért. Ezen felül pedig az újdonsült valósággal, amiben ő maga lehet a kulcsa a világ megmentésének.

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immúnis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, a második rész eseményeit levegőben hagyják, ami jó alapja lehet majd a folytatásnak. A készítők ígérik, hogy hűek maradnak a történethez, illetve Ellie egyik legfontosabb tulajdonsága is szerepet kap majd a képernyőn.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Naughty Dog
PlayStation

Min dolgozik a Naughty Dog?

Vajon új The Last of Us, Uncharted vagy valami teljesen új készülhet?

The Last of Us Part II
Játéktesztek

The Last of Us Part II Remastered teszt

Tartalmas feljavított kiadást kapott a The Last of Us Part II.