Főoldal Sorozatok A The Last of Us sorozat írója ígéri, hogy Ellie legfontosabb tulajdonsága megmarad az HBO feldolgozásában is
Sorozatok

A The Last of Us sorozat írója ígéri, hogy Ellie legfontosabb tulajdonsága megmarad az HBO feldolgozásában is

A héten jelentették be, hogy nem film, hanem sorozat készül a The Last of Us című videojátékból, ami megőrzi Ellie tulajdonságát is.

743
The Last of Us

A héten jelentették be, hogy nem film, hanem sorozat készül a The Last of Us című videojátékból, ami megőrzi Ellie tulajdonságát is.

Eredeti tervek szerint egy filmmel dolgozták volna fel a világ egyik legjobb videojátékát, a Sony The Last of Us címét, ám dobták a tervet, s az HBO inkább egy sorozat készít, nem is akárkivel az élén, a nagysikerű Csenobil-sorozat alkotójával, Craig Mazin íróval a fedélzetén.

Miután bejelentették a sorozatot, az internetet elárasztották a kérdések, hogy vajon Ellie leszbikus tulajdonságát meghagyják-e a sorozatban, vagy eltörlik a főszereplő legfontosabb tulajdonságát. Mazin válaszolt azokra a kérdésekre Twitteren, hogy a főszereplő szexualitását meghagyják-e a sorozatban majd, vagy dobják Ellie leszbikusságát.

Ám Mazin több kérdést is megválaszolt, hogy nem a fellegekbe beszél, garantálják, hogy meghagyják ezt a tulajdonságot:

Ezután egy másik bejegyzésben viccesen valaki arra kérte a rajongókat, hogy tegyék el bizonyítékként, ha nem így lenne, amire Mazin szintén válaszolt, hogy nagyon helyes, korrekt hozzáállás.

Először akkor erősítették meg, hogy Ellie meleg a játékban, mikor megjelent a Left Behind című DLC a játékhoz, melyben a főszereplő egy visszaemlékezésben megcsókolta Riley barátnőjét. A készítők olyannyira fontosnak tartják Ellie szexuális beállítottságát, hogy fontos szerepet játszik majd a hamarosan megjelenő The Last of Us Part II folytatásban is, így érthető, hogy a rajongók miért voltak annyira kíváncsiak az adaptációra.

The Last of Us

Hallery Gross társszerző 2018-ban egy interjúban Ellie szexualitásáról beszélt:

Ellie melegnek született. Ez csak ő, és felfedezni, hogy ki ő tinédzserként és felnőttként, nem lenne megtisztelő a karakterére nézve, ha rejtegetné önmagát. Teljes karakterként akarunk foglalkozni vele.

Hallery Gross

Majd ezután a E3 2018-as előadásán a The Last of Us Part II előzetese azzal nyitott, hogy Ellie megcsókolta Dina nevű új karaktert. Nem sokat tudunk arról, hogy hogyan alakul majd a karakterek viszonya a második részben, ám mivel Dina szerint Ellie jobb eséllyel indul vele, mint a baráti társaságból a fiúkkal, valószínűleg ez azt jelenti, hogy szerelmes párként fogják ábrázolni a karaktereket.

A The Last of Us Part II videojáték május 29-én jelenik meg PlayStation 4-re.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us
Sorozatok

Rövidebb lesz a The Last of Us második évada

Craig Mazin meg is indokolta döntésüket.

The Last of Us
Sorozatok

Jeffrey Wright egykori karakterét alakítja az HBO The Last of Us 2. évadában

Újabb világsztárral bővült a The Last of Us szereplőgárdája.

The Last of Us Part II Remastered
Sorozatok

The Last of Us 2. évad forgatásán feltűnt Ellie barátnője, Dina

A The Last of Us 2. évadának új főszereplője, Isabela Merced által...