Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

A Csernobil alkotójával készül az HBO új sorozata, az élőszereplős The Last of Us

Egy élőszereplős tévésorozat készül a Naughty Dog nagysikerű The Last of Us videojátékából, és nem is akármelyik alkotóval, hiszen Craig Mazin, a Csernobil-sorozat készítőjét kérte fel az HBO.

Egy élőszereplős tévésorozat készül a Naughty Dog nagysikerű The Last of Us videojátékából, és nem is akármelyik alkotóval, hiszen Craig Mazin, a Csernobil-sorozat készítőjét kérte fel az HBO.

Már egy ideje pletykálnak a nagysikerű videojáték feldolgozásról, hogy esetleg élőszereplős adaptáció készül a The Last of Us címből, de csak most erősítettek rá a pletykákra. Igaz egy film helyett, egy sorozatot kapunk, amit nemrég az HBO hivatalosan is megerősített, hogy a Csernobil-sorozat készítőit egy új projekttel bízták meg, akik ezúttal a Sony játékkonzol egyik legnagyobb címét dolgozzák fel a csatornán.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Craig Mazin a videojáték történet írójával és kreatív rendezőjével, Neil Druckmann-nal közösen készítik a sorozatot, és várhatóan az első rész eseményeit dolgozzák majd fel. Bár nem szabad elfelejteni, hogy hamarosan megjelenik a The Last of Us Part II. folytatás is, így akár még annak sztorijából is meríthetnek az első évadra.

Neil Druckmann kérdés nélkül a legszebb mesemondó, aki a videojáték-médiumban dolgozik, és a The Last of Us az ő magnum opusa. Ennek a lélegzetelállító művészi alkotásnak az adaptációja évek óta az álmom volt, és nagyon megtisztelve érzem magam, hogy Neil partnereként megcsinálhatom ezt.
Craig Mazin
Ez az első alkalom, hogy leültem Craig-gel beszélni. Nagyon lenyűgözött a narratíva megközelítése, és szeretete, valamint hogy a The Last of Us mély megértése. A Csernobil-sorozattal, Craig és az HBO egy feszült, szívszaggató, érzelmes remekművet alkotott. Nem gondoltam, hogy jobb partnerekkel kelthetnénk életre a The Last of Us tévésorozatot.
Neil Druckmann

Aki esetleg nem játszott volna a játékkal, akkor az egyik főhős egy Joel nevű karakter. Joel egy harcedzett túlélő, akit arra béreltek fel, hogy egy 14 éves lányt csempésszen ki a karantén zónából. Az, ami egy kisebb melónak indult, hamarosan egy brutális, szívszorító utazássá válik, melyben csak egymásra számíthatnak, ha szeretnék túlélni az egészet.

Még több a témában...

A Disney kiszemelte A Karib-tenger kalózai reboot női főszereplőjét

Kévés Bence Mihály

Kaitlyn Dever máris bejelentkezett a The Last of Us-sorozat főszerepére

Kévés Bence Mihály

A The Last of Us sorozat írója ígéri, hogy Ellie legfontosabb tulajdonsága megmarad az HBO feldolgozásában is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat