Főoldal Sorozatok A Csernobil alkotójával készül az HBO új sorozata, az élőszereplős The Last of Us
SorozatokBREAKING

A Csernobil alkotójával készül az HBO új sorozata, az élőszereplős The Last of Us

Egy élőszereplős tévésorozat készül a Naughty Dog nagysikerű The Last of Us videojátékából, és nem is akármelyik alkotóval, hiszen Craig Mazin, a Csernobil-sorozat készítőjét kérte fel az HBO.

217
The Last of Us

Egy élőszereplős tévésorozat készül a Naughty Dog nagysikerű The Last of Us videojátékából, és nem is akármelyik alkotóval, hiszen Craig Mazin, a Csernobil-sorozat készítőjét kérte fel az HBO.

Már egy ideje pletykálnak a nagysikerű videojáték feldolgozásról, hogy esetleg élőszereplős adaptáció készül a The Last of Us címből, de csak most erősítettek rá a pletykákra. Igaz egy film helyett, egy sorozatot kapunk, amit nemrég az HBO hivatalosan is megerősített, hogy a Csernobil-sorozat készítőit egy új projekttel bízták meg, akik ezúttal a Sony játékkonzol egyik legnagyobb címét dolgozzák fel a csatornán.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Craig Mazin a videojáték történet írójával és kreatív rendezőjével, Neil Druckmann-nal közösen készítik a sorozatot, és várhatóan az első rész eseményeit dolgozzák majd fel. Bár nem szabad elfelejteni, hogy hamarosan megjelenik a The Last of Us Part II. folytatás is, így akár még annak sztorijából is meríthetnek az első évadra.

Aki esetleg nem játszott volna a játékkal, akkor az egyik főhős egy Joel nevű karakter. Joel egy harcedzett túlélő, akit arra béreltek fel, hogy egy 14 éves lányt csempésszen ki a karantén zónából. Az, ami egy kisebb melónak indult, hamarosan egy brutális, szívszorító utazássá válik, melyben csak egymásra számíthatnak, ha szeretnék túlélni az egészet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us
Sorozatok

Craig Mazin elárulta, mikor kezdődik a The Last of Us 2. évad forgatása

Jó hírrel szolgált a The Last of Us sorozatadaptáció alkotója a 2....

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney vevő A Karib-tenger kalózai “furcsa” forgatókönyvére

Készül az új A Karib-tenger kalózai, de vajon Jack Sparrow kapitánnyal?