The Last of Us

A The Last of Us újabb szinkronszínésze csatlakozott az HBO sorozatához, és nem a karakterét fogja életre kelteni

Gabriel Luna kapta Tommy szerepét.

Még tavasszal megerősítették, hogy a Terminátor: Sötét végzet sztárja, Gabriel Luna kapta Tommy bácsi szerepét az HBO legújabb sorozatában. A videojátékban Jeffrey Pierce kölcsönözte hangját a karakternek, és aki most újfent szerepet kap a sorozatban, és bármennyire meglepőnek tűnik, nem ő fogja játszani Tommyt.

Ennek az oka, ahogy már a bevezetőben is írtuk, a szerepet Gabriel Luna kapta, így most Pierce egy Perry nevű idegent alakítani a sorozatadaptációban. A lázadó egy karanténzónában tesz szolgálatot. A Deadline írásában további két színészről is lerántják a leplet, Murray Bartlett és Con O’Neil. Mindketten vendégszerepben lesznek láthatóak a képernyőn, előbbi egy Frank nevű valakit, míg O’Neil Billként csatlakozott. Ők egy párt alkotnak, és a leírás szerint két túlélő a pandémia utáni időben, akik elszigetelve élik napjaikat.

Akik játszottak az első résszel, számukra ismerős Bill, ő az a férfi, akit Joel és Ellie meglátogat Lincoln bombával teli városában röviddel azután, hogy elhagyták Bostont. A sztoriban Bill egyedül él, de eléggé elszomorítja társa, Frank halála. Tekintettel a szereplőválogatásra Frank életben lesz a sorozatban. Talán a sorozat feldolgozza Frank halálát, de még az is megtörténhet, hogy Frank életben marad. Ez nem meglepő annak fényében, hogy korábban a készítők elszólták magukat, az adaptáció az első rész sztoriját dolgozza fel, de lesznek nagy eltérések.

Év elején már kaptuk a hírt, hogy Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét, míg a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét. Majd később az is kiderült, Merle Dandridge fogja életre kelteni a Marlene-t. A sorozatban Marlene a Tűzbogarak (Fireflies) vezetője, egy milíciacsoport, amely a katonai elnyomás ellen harcol, és ellenszert keres a vírus ellen.

A bemutató időpontját még homály fedi, de Lunától a hónap elején megtudtuk, hogy elkezdődött a forgatás, valamint azóta már az is kiszivárgott, hány részből fog állni az első évad.

Total
11
Shares
Previous Article
Loki

Tom Hiddleston azt mondja, hogy kész örökké Lokit játszani

Next Article
The Batman

The Batman: Colin Farrell lesújtóan nyilatkozott Pingvin szerepéről, de nem úgy, ahogy gondolnád

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!