Főoldal Sorozatok A The Last of Us újabb szinkronszínésze csatlakozott az HBO sorozatához, és nem a karakterét fogja életre kelteni
Sorozatok

A The Last of Us újabb szinkronszínésze csatlakozott az HBO sorozatához, és nem a karakterét fogja életre kelteni

Gabriel Luna kapta Tommy szerepét.

173
The Last of Us

Még tavasszal megerősítették, hogy a Terminátor: Sötét végzet sztárja, Gabriel Luna kapta Tommy bácsi szerepét az HBO legújabb sorozatában. A videojátékban Jeffrey Pierce kölcsönözte hangját a karakternek, és aki most újfent szerepet kap a sorozatban, és bármennyire meglepőnek tűnik, nem ő fogja játszani Tommyt.

Ennek az oka, ahogy már a bevezetőben is írtuk, a szerepet Gabriel Luna kapta, így most Pierce egy Perry nevű idegent alakítani a sorozatadaptációban. A lázadó egy karanténzónában tesz szolgálatot. A Deadline írásában további két színészről is lerántják a leplet, Murray Bartlett és Con O’Neil. Mindketten vendégszerepben lesznek láthatóak a képernyőn, előbbi egy Frank nevű valakit, míg O’Neil Billként csatlakozott. Ők egy párt alkotnak, és a leírás szerint két túlélő a pandémia utáni időben, akik elszigetelve élik napjaikat.

Akik játszottak az első résszel, számukra ismerős Bill, ő az a férfi, akit Joel és Ellie meglátogat Lincoln bombával teli városában röviddel azután, hogy elhagyták Bostont. A sztoriban Bill egyedül él, de eléggé elszomorítja társa, Frank halála. Tekintettel a szereplőválogatásra Frank életben lesz a sorozatban. Talán a sorozat feldolgozza Frank halálát, de még az is megtörténhet, hogy Frank életben marad. Ez nem meglepő annak fényében, hogy korábban a készítők elszólták magukat, az adaptáció az első rész sztoriját dolgozza fel, de lesznek nagy eltérések.

Év elején már kaptuk a hírt, hogy Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét, míg a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét. Majd később az is kiderült, Merle Dandridge fogja életre kelteni a Marlene-t. A sorozatban Marlene a Tűzbogarak (Fireflies) vezetője, egy milíciacsoport, amely a katonai elnyomás ellen harcol, és ellenszert keres a vírus ellen.

A bemutató időpontját még homály fedi, de Lunától a hónap elején megtudtuk, hogy elkezdődött a forgatás, valamint azóta már az is kiszivárgott, hány részből fog állni az első évad.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us
Sorozatok

Craig Mazin elárulta, mikor kezdődik a The Last of Us 2. évad forgatása

Jó hírrel szolgált a The Last of Us sorozatadaptáció alkotója a 2....

HBO Max
Filmek

Novemberben az HBO Max kínálatából a következő műsorok kerülnek ki

A Transformers-rajongóknak nem marad sok idejük újranézni a filmeket, mert az HBO...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?