x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Elkezdődött a The Last of Us forgatása, és Gabriel Luna pedig megosztotta az első képet a főszereplőkről

Kezdetét vette a The Last of Us-sorozat munkálata.

Elkezdődött a The Last of Us forgatása, és Gabriel Luna pedig megosztotta az első képet a főszereplőkről
  • PublishedJuly 3, 2021

A kamerák már forognak, vagy legalábbis hamarosan tényleg bekapcsolják majd őket az HBO várva-várt The Last of Us című sorozatadaptációjánál. A Naughty Dog fejlesztőcég díjnyertes videojátékénak a feldolgozására már javában készülnek a kanadai Albertában, amiről most az egyik főszereplő megosztotta az első kulisszák mögötti képet.

A Terminátor: Sötét végzet sztárja, Gabriel Luna tett közzé egy képet közösségi oldalán. A képen Luna mellett látható még Pedro Pascal (Joel), valamint a frissen beválogatott Nico Parker (Sarah) is. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy a főszereplők beöltöztek volna a forgatásra, vagy nem abban a megszokott ruhában vannak, amit megszokhattunk tőlük a videojátékban. Valószínűleg csak a játék nyitójelenetét forgatják, ami még azelőtt játszódik, hogy elszabadult volna a pokol.

Év elején már kaptuk a hírt, hogy Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét, míg a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét. Majd később az is kiderült, hogy Terminátor: Sötét végzetsztárja, Gabriel Luna fogja megformálni Joel testvérét, Tommyt a sorozatban, valamint Merle Dandridge fogja majd életre kelteni a Marlene-t. A sorozatban Marlene a Tűzbogarak (Fireflies) vezetője, egy milíciacsoport, amely a katonai elnyomás ellen harcol, és ellenszert keres a vírus.

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immúnis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, a második rész eseményeit levegőben hagyják, ami jó alapja lehet majd a folytatásnak. A készítők ígérik, hogy hűek maradnak a történethez, illetve Ellie egyik legfontosabb tulajdonsága is szerepet kap majd a képernyőn.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.