Főoldal Sorozatok Elkezdődött a The Last of Us forgatása, és Gabriel Luna pedig megosztotta az első képet a főszereplőkről
Sorozatok

Elkezdődött a The Last of Us forgatása, és Gabriel Luna pedig megosztotta az első képet a főszereplőkről

Kezdetét vette a The Last of Us-sorozat munkálata.

305
The Last of Us

A kamerák már forognak, vagy legalábbis hamarosan tényleg bekapcsolják majd őket az HBO várva-várt The Last of Us című sorozatadaptációjánál. A Naughty Dog fejlesztőcég díjnyertes videojátékénak a feldolgozására már javában készülnek a kanadai Albertában, amiről most az egyik főszereplő megosztotta az első kulisszák mögötti képet.

A Terminátor: Sötét végzet sztárja, Gabriel Luna tett közzé egy képet közösségi oldalán. A képen Luna mellett látható még Pedro Pascal (Joel), valamint a frissen beválogatott Nico Parker (Sarah) is. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy a főszereplők beöltöztek volna a forgatásra, vagy nem abban a megszokott ruhában vannak, amit megszokhattunk tőlük a videojátékban. Valószínűleg csak a játék nyitójelenetét forgatják, ami még azelőtt játszódik, hogy elszabadult volna a pokol.

Év elején már kaptuk a hírt, hogy Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét, míg a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét. Majd később az is kiderült, hogy Terminátor: Sötét végzetsztárja, Gabriel Luna fogja megformálni Joel testvérét, Tommyt a sorozatban, valamint Merle Dandridge fogja majd életre kelteni a Marlene-t. A sorozatban Marlene a Tűzbogarak (Fireflies) vezetője, egy milíciacsoport, amely a katonai elnyomás ellen harcol, és ellenszert keres a vírus.

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immúnis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, a második rész eseményeit levegőben hagyják, ami jó alapja lehet majd a folytatásnak. A készítők ígérik, hogy hűek maradnak a történethez, illetve Ellie egyik legfontosabb tulajdonsága is szerepet kap majd a képernyőn.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Naughty Dog
PlayStation

Min dolgozik a Naughty Dog?

Vajon új The Last of Us, Uncharted vagy valami teljesen új készülhet?

The Last of Us Part II
Játéktesztek

The Last of Us Part II Remastered teszt

Tartalmas feljavított kiadást kapott a The Last of Us Part II.