x
Close


Közelgő események

Filmek

Megtalálták a Marvel kapitány rendezőpárosát

A héten több forrás is beszámolt arról, hogy kik fogják készíteni a Marvel Studios első női szuperhősfilmjét, a Marvel kapitányt.

Megtalálták a Marvel kapitány rendezőpárosát
  • Publishedáprilis 21, 2017

A héten több forrás is beszámolt arról, hogy kik fogják készíteni a Marvel Studios első női szuperhősfilmjét, a Marvel kapitányt.

Valamikor a hét közepén röppent fel a hír, miszerint a stúdió nem egy, hanem két rendezőt szerződtetett a Captain Marvel-film megfilmesítéséhez. A Variety tudta meg először, hogy a jogokat Anna Boden és Ryan Fleck kapták meg, s ők fognak Brie Larson színésszel közösen dolgozni a 2019-es projekten.

Nem sokkal később a Marveltől, Kevin Feige meg is erősítette a híreket, és úgy tűnik, hogy a stúdió már régóta kereste a megfelelő rendező(ke)t a film élére. Boden és Fleck nevét már többször is szóba hozták a Marvelnél, nem véletlenül, hiszen a rendezőpárosra már 2015 környékén felfigyeltünk, amikor is A szerencse forgandó című filmmel felhívták magukra a figyelmet.

A Marvel kapitány rendezői, Boden és Fleck lehetnek a stúdió életében a második olyan rendezőpáros, akik Joe és Anthony Russo után filmet készítenek a Marvelnek. Russoék még az Amerika kapitány: A tél katonájával lopták be magukat a cég szívébe, azóta elkészült a Polgárháború is, és már január óta forgatják a Bosszúállók: Végtelen háborút, illetve a Bosszúállók 4-et is. Persze a sikerekhez nagyban hozzátesz a stúdió feje, Kevin Feige is, aki csodálatos érzékkel választja ki a rendezőket.

A napokban derült ki az is, hogy a Marvel is ott lesz a nyári San Diego-i Comic-Con-on, hogy is hagyhatnák ki, ahol talán magáról a filmről is többet megtudunk, de nem lennénk meglepve, ha a Thor: Ragnarök újabb előzetest kapna, vagy látnánk valamit a Bosszúállók: Végtelen háborúból.

Nicole Perlman és Meg LeFauve által írt Marvel kapitányt 2019. március 8-án mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.