Főoldal Előzetesek Magyarul is nagyon zúzós lett a Thor: Ragnarök előzetese
ElőzetesekBREAKING

Magyarul is nagyon zúzós lett a Thor: Ragnarök előzetese

A Fórum Hungary, a film hazai forgalmazója jóvoltából elkészült a harmadik Thor-film szinkronos előzetese. Magyarul is odáig vagyunk!

299

A Fórum Hungary, a film hazai forgalmazója jóvoltából elkészült a harmadik Thor-film szinkronos előzetese. Magyarul is odáig vagyunk!

Nem telt bele sok időbe, és meg is érkezett Thor és Hela őrült kalandjának első ízelítője magyarul, amit a lap tetején most megnézhettek – és az is kiderült, hogy hivatalosan Thor: Ragnarök néven kell keresnünk a mozikban a filmet. Gunn még a trailer bemutató előtt utalt rá, hogy ez lesz minden idők legjobb Marvel-előzetese, és nem hazudtolta meg magát a rendező, hiszen 24 óra alatt rekordot állított fel, még a Star Wars: Az ébredő Erő sem bírt Thorral. Rá is fér a franchisere, hiszen az első két rész nem aratott osztatlan sikert. De most minden adott, hogy Taika Waititi rendező filmje sikeres legyen.

A hivatalos szinopszis:

A Bosszúállók: Ultron kora után vagyunk. A filmben Thor megtudja, hogy nincs minden rendben Asgardban, így kénytelen hazatérni szülővárosába. Időközben Loki (Tom Hiddleston) átvette a trónt apjuktól, Odin-tól, akinek nyoma veszett. Loki felrúgja a szabályokat, ami ahhoz vezet, hogy a raboskodó Hela megszökik a börtönből. A cselekmények során találkozik egymással a két főhős, Hela és Thor, majd a gonosz (egyébként ő lesz a Marvel Filmes Univerzum első női főgonosza is) Hela száműzi Thor-t Sakaar-ra, a barbár bolygóra, amit a bájos, de aljas Nagymester (Jeff Goldblum) irányít. Thor itt találkozik az iszákos Valkűr-rel (Tessa Thompson), aki mindeddig rejtőzködött a bolygón, s aki később bemutatja az Istent a Nagymesternek. Thor-t arra kényszerítik, hogy gladiátornak álljon, így alkalma lesz találkozni a legnépszerűbb versenyzővel, Hulk-kal az arénában. Emiatt veszti el a viharok istene a védjegyét, a pörölyét és a hosszú haját.

Thor: Ragnarök hazai bemutatója 2017. november 1-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

%s Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Furiosa
Előzetesek

A Furiosa első előzetese bemutatja a franchise egyik legjobb karakterének az eredetét

A Furiosa első előzetese alapján minden várakozást túlszárnyal majd?