x
Close


Közelgő események

Filmek

Henry Cavill már a Mission: Impossible 6 forgatásán

Megkaptuk az első képet Supermant alakító színészről, Henry Cavillről a Mission:Impossible 6 forgatásáról.

Henry Cavill már a Mission: Impossible 6 forgatásán
  • Publishedáprilis 21, 2017

Megkaptuk az első képet Supermant alakító színészről, Henry Cavillről a Mission:Impossible 6 forgatásáról.

Christopher McQuarrie, az M:I 6 írója és rendezője Instagramon egy fényképet osztott meg Párizsból, melyen már a frissen igazolt színész, Henry Cavill is szerepel.

Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) által megosztott bejegyzés,

A Paramount Pictures és Skydance következő filmjében nem csak a franchise meghatározó alakja, Ethan Huntot alakító Tom Cruise tér vissza, hanem Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Sean Harris és Alec Baldwin is. Nemrég az is kiderült, hogy a The Crown és az Everest sztárja, Vanessa Kirby is szerepet kap a hatodik részben, és természetesen az előbb említett Henry Cavill is csatlakozott a forgatáshoz.

Még egyszer Christopher McQuarrie rendezőt láthatjuk a székben, aki korábban a Mission: Impossible – Titkos nemzetet írta és rendezte, s ezzel a franchise történelmében egyedüli olyan rendező, aki visszatért egy második részre. Az eredeti első filmet Brie De Palma rendezte, akit John Woo, J.J. Abrams és Brad Bird követett.

Korábban Tom Cruise elárulta, hogy közel egy évig csak arra készült, hogy elkezdődhessen a M: I 6 forgatása, de hogy pontosan ez mit jelent, és miként mutatkozik majd a film jeleneteiben, azt nem árulta el. McQuarrie az Empirenek adott interjújában elmondta, hogy reméli, hogy Ethan afféle érzelmi utazásba kezd, ami a korábbi öt részhez nem lesz hasonlítható.

A Mission: Impossible 6 2018. július 27-én érkezik a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.