Főoldal Filmek Az Acélember csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz?
Filmek

Az Acélember csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz?

Melyik szerepben tudnátok elképzelni Henry Cavillt a Marvelnél?

325
Superman

Visszatérő téma, hogy Az acélember sztárja mikor csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz. Évekkel korábban már szóba hozták, hogy az egykor Superman-t alakító Henry Cavill szerepet kaphat a másik oldalon, de eddig semmi konkrétumot nem erősítettek meg. Most újabb pletyka merült fel, hogy egy titokzatos szerepre szerződtette.

Henry Cavill az elmúlt évtizedben valóságos akcióikon lett. Az Acélemberben nyújtott szerepe után Cavill számos akciófilm arca lett a Netflix Vaják című sorozatától kezdve a Warhammer 40K táblás játék készülő adaptációjáig. A következő nagy dobása az lehet, hogy szerepet kap a Marvelnél. A pletykát az utóbbi időben kétes információkat megosztó MyTimeToShineHello csatorna szellőztette meg. A szenzációhajhász szerint a Marvel Studios ajánlatát elfogadta Cavill, és nem Doctor Doomról van szó A Fantasztikus Négyesben.

Több karakter is illene Cavill fizimiskájához, de néhány rajongó már azt is eldöntötte, melyik karaktert kellene játszania; szerintük Britannia Kapitány lenne a legjobb a színész származása miatt. Egyelőre ezt kezeljük erős fenntartásokkal, különösen azok után, hogy a Marvel Studios bejelentette, hogy tervei szerint visszavesznek és a legfőbb címek karaktereire fókuszálnak a jövőben, így nem sok esélyt látunk arra, hogy a közeljövőben bemutatnának egy új karaktert.

Egy másik népszerű rajongói figura Hyperion, vagy a Marvel univerzumában Superman klónjai közül bármelyik. Bár talán kicsit pimaszság lenne Henry Cavillnek egy ilyen szerepet adni az MCU-ban, mert Cavill túl nagy sztár ahhoz, hogy elpazarolják egy mellékszerepre. Végül néhányan azt találgatják, hogy Henry Cavill lehet az X-Men új arca. De ez sem tartjuk reális opciónak, mivel a stúdió kimondottan fiatal színészeknek szeretné adni a mutánsokat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

8 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események