Josh Brolin megosztotta az első képet Kábelről

Kulisszák mögötti képet lőttek Josh Brolinról, aki éppen sminkpróbán volt, és ha már arra járt, felpróbálta Kábel jelmezét is – rajzasztalon legalábbis.

Kulisszák mögötti képet lőttek Josh Brolinról, aki éppen sminkpróbán volt, és ha már arra járt, felpróbálta Kábel jelmezét is – rajzasztalon legalábbis.

Nagyon úgy fest, hogy igazán kemény feladat lesz Kábelt forgatásra felkészíteni a sminkasztalnál, legalábbis erről árulkodik a most posztolt fénykép. A 20th Century Foxnál már készül a Deadpool folytatása David Leitch közbenjárásával.

Nem olyan régén jelentették be, hogy a Marvel színésze, a Bosszúállók: Végtelen háború főszereplőjét, Thanost játszó Josh Brolin lesz az időutazós mutáns, Deadpool legjobb barátja a második részben.

Az Instagramra posztolt kép nem valami sokat mondó, de így legalább lehet arról elképzelésünk, hogy Kábel hogyan is fog festeni a filmben. A képpel legalább azt megerősítette Brolin, hogy mennyire különleges sminket kap, és jól kivehető a karakter hege is a jobb szeme környékén. És ki tudja még, hogy milyen egyéb elemek jelennek még meg a szereplő ruházatán, esetleg testén. Ha kíváncsi vagy arra, hogy Brolin miként fest Kábelként, akkor íme:

You know, just meditating. #deadpool2 #clostraphobiarocks #ryanreyondsismybitch #umguys

Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés,

Rob Liefeld is megosztotta vázlatát a karakterről:

Cable. #robliefeld #marvel #xforce #robliefeldcreations #cable #deadpool

RobertLiefeld (@robliefeld) által megosztott bejegyzés,

A Deadpool 2 valamikor 2018-ban érkezik a mozikba Ryan Reynolds főszerepében.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Alien

Rémálmotok lesz, ha megnézitek az Empire Magazin borítóján az Alien: Covenant képét

Next Article

Megtalálták a Marvel kapitány rendezőpárosát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!