Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Megvan Kábel! Josh Brolin négy filmre írt alá!

A hosszas találgatások után végre eldőlt, hogy ki kapja a Deadpool 2-ben Kábel szerepét, kit láthatunk majd a címszereplő oldalán.

Előbb Stephen Lang, majd Kyle Chandler következett, de még a WWE sztárját, Adam Copeland nevét is felhozták a szerepnél, Pierce Brosnanről, David Harbourról és Brad Pittről már nem is beszélve, de egyik sem nyert, hiszen Josh Brolin lett a befutó. Brolin-nal már találkoztunk képregényfilmben, igaz effektekkel eltakarták az arcát, és nem is volt sokáig képernyőn, de cameozott több Marvel-filmben is, és a Bosszúállók: Végtelen háborúban, illetve a Bosszúállók 4-ben kijut neki végre a főszerep. Ő lesz a Marvel Filmes Univerzumának legnagyobb, legerősebb, legfélelmetesebb antagonistája, Mad-Titanja, Thanos. Most viszont csatlakozik a Fox Marvel univerzumához is, ugyanis hivatalosan is őt választották a szerepre a Deadpool 2-ben.

Ahogy a bevezetőben említettük, Brolin az MCU-ban Thanos CGI bőrébe bújt már több filmben egy-egy cameo erejéig, és a Bosszúállók: Végtelen háborúban is tiszteletét teszi mint főellenség – ideje volt már, hogy egy ilyen méltó ellenfelet kapjanak a Bosszúállók. Mostantól pedig a Fox univerzumában is visszatérő szereplő lesz, mivel legalább 4 filmben már biztos szerepelni fog. További részletek nem ismertek, de annyi biztos hogy a 2018-as Deadpool 2-ben fog debütálni.

Ti mit szóltok a választáshoz? Megfelel a szerepre, vagy esetleg szívesebben látnátok mást Kábelként?

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Új koncepciós rajzok szerint a Lélekkőnek otthont adó Vormir így is kinézhetett volna a Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Kévés Bence Mihály

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat