Lindsey Lohan is bejelentkezett Batgirl szerepéért

Talán nem is kell igazán komolyan vennünk, de a fejleményeket kíváncsian várjuk.

Talán nem is kell igazán komolyan vennünk, de a fejleményeket kíváncsian várjuk.

A mozikba 2019-be érkező, Joss Whedon által dirigált projekt egyelőre még kezdeti fázisban van, olyannyira, hogy még a címszereplő kiléte sem biztos. Ennek megfelelően időről időre számos név bukkant fel a szerep kapcsán, most pedig a korábbi gyereksztár Lindsey Lohan is jelezte, hogy érdeklődik a dolog iránt. A közelmúltban sokkal inkább a botrányaival, mintsem az alakításaival hívta fel magára a figyelmet, így a kiválasztásának valószínűsége nagyjából a lottó ötös megnyerésével vetekszik.

Bár Lohan-nek és a karakternek vitán felül vannak közös vonásaik (khm), a színésznő twitteres bejelentkezése csak az állóvíz újra felkavarására volt jó, de egyelőre túl sok biztosat nem tudunk a kiválasztással kapcsolatban. A Galaxis őrzői 2. részének premierje után Whedon azért elárult nekünk pár apróságot Gordon felügyelő lányának önálló filmjével kapcsolatban:

Batgirl szerepére valószínűleg valaki újat keresek, aki hajlandó sokáig elmenni. Nehéz lesz. Olyasvalakit keresek, aki átgázol velem a nehézségeken.”

Ezek alapján úgy tűnik, hogy Whedon eléggé mélyre merülne a karakterben, mindent belead a filmbe és nem törődik különösebben a rajongók „kinézetre” vonatkozó elvárásaival, akik mindenképpen egy vörös hajú színésznőt látnának a szerepben.

Tudom hogy néz ki a képregényekben. Ha megtaláljuk a tökéletes személyt, ettől hajlandóak vagyunk eltérni. Még nem kezdtük meg a kiválasztást, de a személyiséget sokkal fontosabbnak tartjuk mint a külsőt.”

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Lezajlott a 75. Golden Globe gála - Íme a nyertesek listája

Next Article

KRITIKA: Viszlát Christopher Robin

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!