Kevin Feige

Kevin Feige a Pókember 3. visszatérő karakterek pletykáira is utalt volna?

A Pókember 3. az egyik legizgalmasabb projekt most.

Az elmúlt félévben több pletykát is olvashattunk már a cím nélküli Pókember projekttel kapcsolatban. Még nyár végén robbant a hír, hogy Jamie Foxx visszatér Elektró szerepében, majd még több visszatérő karakterről olvashattunk. Meg nem erősített hírek szerint Andrew Garfield és Tobey Maguire, valamint Emma Stone és Kirsten Dunst is visszatér, sőt, Alfred Molina nevét is biztosra veszik.

A pletykákkal kapcsolatban tavaly már megkérdezték a Sony Pictures sajtóosztályát. A stúdió sem tagadni, sem megerősíteni nem kívánta a híreket, ami már önmagában árulkodó jel lehet, hogy mire készül a Marvel Studios. A Pókember: Idegenben óta tudjuk, hogy létezik a Multiverzum, Doctor Strange csatlakozása pedig újabb jele lehet a különböző univerzumok összekapcsolására.

Az elmúlt hat hónapban olvasott pletykák között valószínűleg akadnak tényleg túlzások, most azonban Kevin Feige megdöbbentőt nyilatkozott. A ComicBook készített interjút a Marvel Studios frontemberével, aki elárulta, hogy egyes pletykák megdöbbentően közel járnak az igazsághoz.

Olvastam néhány dolgot. Nem vagyok benne biztos, hogy mindent. Az online spekulációval kapcsolatban az a vicces, főleg a mi esetünkben, hogy néha nem is lehetne az egész messzebb a valóságtól, néha pedig sokkolóan közel jár ahhoz. Ez az elmúlt pár évre főleg igaz. De ha elmondanám, mi igaz és mi nem, elveszne az egésznek a varázsa.Kevin Feige

Feige az interjúban arra is rámutatott, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában lesz a legnagyobb kulcs a készülő alkotásokra, mint például a Pókember 3. Feige szakértője a kérdések kikerülésének, és most sem kívánt különösebben foglalkozni a Pókember 3. körül felrebbent pletykákkal, de kivehető a szavaiból, hogy lesznek visszatérő karakterek a trilógia harmadik részében.

Ez a legnagyobb nyom, hogy [Doctor Strange] az őrület multiverzumában merre visz minket és hogyan fedezzük fel azt. Számomra szürreális, hogy egy Pókember 3.-ról beszélünk. Sok évvel ezelőtt egy Pókember 3. című filmen dolgoztam Mr. Sam Raimi rendezővel. Szóval egyértelmű, hogy röviden csak Pókember 3-nak hívjuk, ez most rendben van. Hazatérés 3.-nak hívjuk.Kevin Feige

Ezúttal sem lettünk okosabbak, egyik pletykát sem emelte ki. Valószínűleg a legnagyobb fordulatokat majd csak a filmben látjuk, addig hétpecsétes titokként kezelik, és még utalást sem fogunk kapni rájuk.

Kevin Feige
Total
28
Shares
Previous Article
Deadpool

Kevin Feige megerősítette, hogy a Deadpool 3. lesz a Marvel Moziverzum első korhatáros alkotása

Next Article
Moon Knight

Kevin Feige felfedte, hogy hány epizódból áll a The Falcon and the Winter Soldier, a Moon Knight, a She-Hulk és a többi sorozat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!