Pókember

A Sony Pictures is reagált a Tobey Maguire és Andrew Garfield casting pletykáira a Pókember 3.-nál

Összejön a Pókverzum?

Két hete robbant a hír, hogy Jamie Foxx visszatér Elektró szerepében. Egy jó áprilisi tréfának indult az egész, másnap azonban jött a megerősítés a színésztől, hogy visszatér a Marvel Moziverzumba. A bejelentés után több pletyka is szárnyra kapott, köztük Kirsten Dunst és Dane DeHaan karaktereiről beszélnek, de a két előző Pókembert alakító színészek neveit, Tobey Maquire és Andrew Garfield neveit is bedobták.

Még a hét elején jelent meg egy pletyka, miszerint már ők is aláírtak a szerepre. Sokan kész tényként közölték, hogy megszületett az egyezség, s ezzel A Pókember: Irány a Pókverzum animációs rajzfilm után a Marvel Moziverzum is megnyitja kapuit a Pókverzum előtt, a stúdió óvatosságra int mindenkit. Egy nagyon rövid és tömör válaszban reagált a pletykákra a stúdió minap, és bár nem cáfolták, hogy szó lenne ilyen tervről, de jelenleg nem megerősített, hogy a két színész visszatér.

Miután a szakma azon tanakodik, hogy milyen formában hozzák vissza a két karaktert, az Entartainment Tonight vette a fáradtságot, s közvetlen megcímezte a Sony Pictures sajtóosztályát, hogy reagáljanak valamit a hét legfontosabb pletykájára. Válasz jött is, de talán nem olyan, amit a rajongók hallani szerettek volna ebben a korai fázisban:

Ezekről a szereplőválogatásról szóló hírek nem megerősítettek.

A kapott válaszból tisztán kivehető, hogy a Sony nagyon óvatosan fogalmazott, és semmit sem szeretnének cáfolni, mindössze azt mondták el, hogy ’nem megerősített’. Ez azt is jelentheti, hogy bármelyik percben kiadhatnak egy hivatalos kommünikét a pletykával kapcsolatban, hiszen a Pókember 3. forgatása már elkezdődött.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Pókember: Idegenben
Total
1
Shares
Previous Article

A Cyberpunk 2077-et promózó Night City Wire negyedik epizódja igen látványosra sikeredett

Next Article

Megnézhetjük, milyen lesz a lopakodás és a harc a Marvel's Spider-Man: Miles Morales-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!