Pókember: Idegenben

A Pókember 3. fényképezése jövő héten indul, és már a munkacímét is tudjuk

Jövő héttől forog a Pókember 3.

A korábbi hírekkel ellentétben a cím nélküli Pókember 3. munkálatait már idén ősszel el tudják kezdeni, pedig már a vészharangot is kongatták. Az akkori hírek szerint ugyanis, az Uncharted munkálatai olyannyira eltolódnak, hogy a falmászó következő kalandjának filmezését csak jövő év elején tudják elkezdeni, ami akár a decemberi bemutatót is megpecsételhette volna.

A dolgok azonban érdekes fordulatot vettek az utóbbi időben. A Marvel begyújtotta rakétáit. Kihirdették a She-Hulk és a Ms. Marvel Disney+ sorozatok rendezőit és főszereplőit, kitűzték a WandaVision bemutatóját, és már a The Falcon and the Winter Soldier stábja is visszatért Prágába felvenni még néhány jelenetet. Nagy erővel keresik a Sólyomszem-sorozat új szereplőit is. A Thor franchise negyedik rész készületeivel is jól állnak, Natalie Portman családjával megérkezett Ausztráliába. Benedict Cumberbatch elárulta, hogy jövő hónap végén vagy november elejétől már a Doctor Strange az őrület multiverzumában filmnél is elcsattan a csapó. A legújabb bizonyítékok szerint pedig a Pókember 3.-at már jövő héttől forgatják.

New Yorkban Queens utcáit teleragasztották forgatási cédulákkal, amiben arra figyelmeztetik az lakókat, hogy elszállítják a járműveiket, ha október 16-án reggel 6 és este 7 között ott parkolnak. És mint tudjuk, Peter Parker Queensből jött. A táblán továbbá az is olvasható, hogy a Serenity Now munkacímet kapta a projekt.

A filmmel kapcsolatban alighanem a legnagyobb meglepetést Jamie Foxx visszatérése jelentette Elektró szerepében. Még múlt héten kaptak szárnyra a pletykák, majd hétvégén már Foxx közösségi oldalán megerősítette a hírt. A film megnyitja a Multiverzum kapuit, és akár több korábbi szereplő is visszatérhet, köztük Kirsten Dunst és Dane DeHaan.

A Pókember 3. neve mellett 2021. december 17-ei dátum szerepel.

Total
4
Shares
Previous Article
Jurassic World: Világuralom

Nagyon durván eltolták a Jurassic World: Világuralom bemutatóját, de kaptunk egy teaser posztert

Next Article

Újabb őrült előzetesen a Yakuza: Like a Dragon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!