WandaVision

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Megvan a premier időpontja?

Noha tegnap a Marvel Studios hajnalban mindenkit meglepett a 72. Emmy-díjátadó ünnepségen, amikor bemutatták a WandaVision első előzetesét, a stúdió nem árulta el, hogy pontosan mikor kerül bemutatásra a sorozat. Mindössze annyit sikerült kihámozni a videóból, hogy még idén, valamikor 2020 végén, amit még tavaly télen jelentettek be.

A rajongók azonban nem érték be ennyivel, próbáltak bizonyítékokat találni a premierre. Az egyik rajongó a Disney+ forráskódját kezdte el olvasni, hogy találjon nyomokat. És úgy tűnik, hogy sikerrel járt, ahogy erről bizonyítékot is megosztott. A kép alapján november 27-én, azaz Hálaadás hosszú hétvégéjén kerülhet képernyőre a sorozat első része.

A Disney részéről logikus lépésnek tűnne, hogy a hosszú hétvégén mutassák be a sorozatot, hiszen a pandémia miatt új filmeket egy ideig nem fognak bemutatni az amerikai mozikban, szóval itt a tökéletes alkalom, hogy a WandaVision debütáljon az otthoni képernyőkön. A dologgal csak egy bökkenő van, hogy a tervek szerint azon a pénteken fogják bemutatni a The Mandalorian második évad ötödik részét, bár a kettő nem zárja ki egymást, hiszen a Marvel és a Star Wars rajongók nyugodt szívvel megférnek egymás mellett.

Sajnos a The Falcon and the Winter Soldier nem volt ilyen szerencsés, Sam és Bucky sorozatát el kellett halasztani 2021-re, és még abban sem lehetünk biztosak, hogy a Fekete Özvegy-filmet idén be fogják mutatni. A Marvel már elkezdte törölni a premierdátumot a filmnél, de hivatalosan még nem jelentették be, hogy törölték a novemberi bemutatót.

Total
2
Shares

Leave a Reply

Previous Article
WandaVision

Kat Dennings karaktere, Darcy kulcsfontosságú szerepet játszik a WandaVision Disney+ sorozatban

Next Article

Végső trailert kapott a Crash Bandicoot 4

Related Posts