WandaVision

Kat Dennings karaktere, Darcy kulcsfontosságú szerepet játszik a WandaVision Disney+ sorozatban

Darcy fontos szerepet kap végre?

Tegnap hajnalban a Marvel Studios végre bemutatta a WandaVision első előzetesét, amiből nemcsak a főszereplőket láttuk, hanem Kathryn Hahn titokzatos karakterét, illetve Kat Dennings szerepéről is találgatásokba kezdtek. Darcyval legutóbb a Thor: Sötét világban találkoztunk, ám a legújabb hírek szerint nagyon fontos szerepet kap a közeljövőben.

A WandaVision nagyon sok ismerős arcot visszahozz a képernyőre, köztük A Hangya és a Darázsból ismerős Jimmy Woo-t, valamint Monica Rambeau-t, akit legutóbb a Marvel Kapitányban láttunk majd harminc évvel fiatalabban (a film 1995-ban játszódott, a sorozat pedig valamikor 2023, a Végjáték eseményei után), és Darcy Lewis.

Úgy tűnik, hogy mindhárman a S.W.O.R.D.-nak dolgoznak, és köszönhetően a Murphy’s Multiverse oldalnak kaptunk néhány információt arról, hogy Darcy karaktere milyen szerepet játszhat a sorozatban. Egyelőre kezeljük pletykaként, de nagyon sok valóságalapja lehet mindannak, amit az oldal megosztott.

Kat Dennings

Amikor Vízió visszatér, nagyon hasonlóan a Vision Quest felvonáshoz, nem találja emlékeit. Tulajdonképpen arra sem emlékszik, hogy Wanda karjai között halt meg (vagy arra, hogy milyen sok időt töltött Shuri műtőasztalán), és Kat Denning karakterének, Darcy vállára hárul a felelősség, hogy Vízió visszanyerje emlékezetét.

Kaptunk egy olyan jelenet leírást is, amiben halála tragikus körülményeiről is felvilágosítja a kissé szétesett Víziót Darcy. Bármilyen eseménysorozat is történt azóta, hogy utoljára láttuk Darcyt a Marvel Moziverzum berkein belül, most azon dolgozik, hogy Vízió visszanyerje emlékezetét. Nehéz megmondani, hogy Vízió hogyan maradhatott életben, hiszen az Elmekövet elpusztította Thanos, de kétségtelen, hogy Vízió halála előtt Shuri sokat dolgozott a Végtelen Kő kioperálásán. Természetesen azt sem tudtuk meg, hogy mi vezetett ahhoz, hogy Wanda és Vízió egy sitcomban találjon egymásra újra.

Total
1
Shares
Previous Article
WandaVision

A WandaVision előzeteséből kiderült, hogy kit játszik Kathryn Hahn a sorozatban?

Next Article
WandaVision

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Related Posts