WandaVision

Bemutatták a WandaVision első előzetesét, ami a filmekkel ellentétben egy nagyon őrült kalandot ígér

Megerősítve, 2020-ban jön a WandaVision.

A hétvége és az utóbbi idők legnagyobb meglepetésére került sor éjjel, amikor a Marvel Studios hosszú idő után végre kiadott valami hivatalos anyagot a készülő új alkotásokról. A Disney+ néhány napja már közzétette, hogy a WandaVision még év végén műsorra kerül, de a stúdió csak most vette rá magát, hogy megerősítse.

Éjjel 72. alkalommal osztották ki a díjakat az Emmy-díj nyertesei között, de nem túlzás kijelenteni, hogy a legnagyobb meglepetést nem a nyertesek nevei okozták (legalábbis a rajongók előtt), hanem amikor a Marvel Studios, amikor bemutatta a WandaVision első előzetesét. Elizabeth Olsen és Paul Bettany főszereplésével készült Disney+ sorozathoz végre kaptunk egy trailert, ami az első képsorok alapján tartja magát az eredetihez, vagyis egy szórakoztató sitcom műsorban lesz részünk, amihez eddig foghatót nem láttunk a Marvel Moziverzum berkein belül. A WandaVision egyik korábbi alkotáshoz sem hasonlítható, teljesen új műfajt és világot teremt.

Bár az első képeket már megkaptuk, magát a sztorit még mindig homály fedi. Mindössze az derült ki a videóból, hogy hőseinket különféle klasszikus műfajokon keresztül mutatják be, Wanda és Vízió mellett megpillanthattuk az újonnan csatlakozó Teyonah Parris karakterét is, aki egy S.W.O.R.D. ügynököt alakít majd.

Pontos megjelenési időpontot nem kaptunk, mindössze azt erősítették meg, hogy még 2020-ban a Disney+ streamingszolgáltató műsorára kerül a sorozat. Legnagyobb eséllyel az ünnepi időszakban, a The Mandalorian után fogják bemutatni, valamikor karácsonykor.

WandaVision
Total
2
Shares
Previous Article

PlayStation 5 vagy Xbox Series X - Melyiket válasszuk?

Next Article
Emmy-díj

Emmy-díj 2020: Zendaya történelmet írt, a legtöbb díjat pedig a Watchmen vitte haza - Megvannak az idei Emmy győztesei

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!