Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Megerősítették, hogy 2020-ban képernyőre kerül a WandaVision, de nem kapott említést a The Falcon and the Winter Soldier

A WandaVision idén kerül bemutatásra.

Nem sokkal korábban jött a megerősítés, hogy a Disney+ streamingszolgáltató még 2020-ban bemutatja a WandaVision-sorozatot, sajnos azonban nem tettek utalást a másik cím érkezésére, így továbbra is erősen kérdőjeles, hogy mikor láthatjuk a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatot, amire legrosszabb esetben egy évet kell várnunk.

Hosszú hónapok óta mennek találgatások arról, hogy pontosan mikor fogják bemutatni az első Marvel-sorozatot, amit még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Con alatt jelentett be Kevin Feige. A tervek szerint Sam és a Tél Katonája közös sorozatát már nyár végén bemutatták volna, azonban a koronavírus-járvány miatt megcsúsztak a forgatással, s nem tudták időben befejezni, így el kellett tolni a premiert. De nem csak a The Falcon and the Winter Soldier lett volna az egyetlen sorozat az idei évben.

Mikor bejelentették a WandaVision-t egy éve, a sorozatot 2021 tavaszára időzítették, majd tavaly télen jött az örömhír, hogy korábban érkezik, s már 2020 végén képernyőre kerül Skarlát boszorkány és Vízió sorozata. Csak közben a járvány itt is átírta a menetrendet, a forgatást le kellett állítani, s ez egy időre a premier sorsát is megpecsételte. Sokan kételkedtek abban, hogy az idei évben bármi is kikerült a Marvel Studios kezéből, de hivatalos megerősítést kapott, hogy a WandaVison biztosan érkezni fog. A streamingszolgáltató által kiadott közleményben az szerepel,

November 12-én a Disney+ egy éves évfordulója alkalmából, a szolgáltatás második évével még eredetibb szórakoztató premierrel készül 2020 végére, köztük a WandaVision-sorozattal, ami a Marvel Studios eredeti sorozata lesz.

Ahogy olvasható a közleményben is, csak a WandaVison kapott említést, nem tértek ki a másik sorozatra, akárcsak a Fekete Özvegy-film sorsára sem (mozikban vagy streaming bemutatót kap). A Marvel sorozata mellett érkezni fog még a nagysikerű The Mandalorian második évada, a Secret Society Of Second-Born Royals, az X2, a Once Upon a Snowman, a LEGO Star Wars Holiday Special és a The Wonderful World of Mickey Mouse.

WandaVision

Még több a témában...

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

Kévés Bence Mihály

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat