Wide Screen
Image default
Sorozatok

A korábbi hírekkel ellentétben nem hat részes lesz a WandaVision Disney+ sorozat

A tervezettnél hosszabb lesz a WandaVision.

Bár premierről még mindig nem esett szó, hogy pontosan mikor fogják bemutatni a WandaVision-sorozatot, ám miután tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon bejelentették Skarlát boszorkány és Vízió sorozatát, hat részről lehetett hallani, azonban a legfrissebb hírek szerint egy picit hosszabb lesz. Ez megmagyarázza azt is, hogy a korábbi hírekkel ellentétben miért rendelték be nyári pótforgatásra a szereplőket.

Még kora tavasszal jelent meg egy fénykép a közösségi médiában, ami a WandaVision forgatás végén készült, ám júniusban már arról számoltak be külföldi lapok, hogy a Marvel Studios berendelte a szereplőket. Többek között a forgatás miatt Paul Bettany kénytelen volt lemondani megjelenését a Tampa Bay Comic-Con eseményen júliusban. De legalább már tudjuk az okát, hogy miért kerül sor pótforgatásra, mikor egyszer már befejezték.

A Murphy’s Multiverse újságírója, Lizzie Hill lett figyelmes az egyik kaszkadőrre, aki arról mesélt, hogy a WandaVision 109 epizódján dolgozik, vagyis az 1. évad 09. részén. A Disney+ közelgő sorozatát eredetileg hat részesre tervezték, most azonban további három résszel bővítik.

Jeremy Conrad, a MCU Cosmic oldal szerkesztője később megkereste a Disney forrásukat, és azt a megerősítő információt kapta, hogy valóban 9 részt számlál a sorozat. Sajnos azonban továbbra sem tudni, hogy az eredetileg 2021 tavaszára meghirdetett sorozatot decemberben, vagy az eredeti időpontban, esetleg még később fogják bemutatni, miután csaknem egy évvel eltolták a Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatóját. (A WandaVision fogja felvezetni majd a Doctor Strange második részét.)

WandaVision

Még több a témában...

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk rendezői is felkerültek a Ms. Marvel Disney+ sorozat rendezői közzé

Kévés Bence Mihály

Állítólag olyat ment a Mulan, hogy több pénzt termelt Észak-Amerikában, mint a Tenet világszerte

Kévés Bence Mihály

A Sötét árvák főszereplője, Tatiana Maslany kapta a She-Hulk Disney+ sorozat főszerepét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat