Főoldal Sorozatok A korábbi hírekkel ellentétben nem hat részes lesz a WandaVision Disney+ sorozat
Sorozatok

A korábbi hírekkel ellentétben nem hat részes lesz a WandaVision Disney+ sorozat

A tervezettnél hosszabb lesz a WandaVision.

210
WandaVision

Bár premierről még mindig nem esett szó, hogy pontosan mikor fogják bemutatni a WandaVision-sorozatot, ám miután tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon bejelentették Skarlát boszorkány és Vízió sorozatát, hat részről lehetett hallani, azonban a legfrissebb hírek szerint egy picit hosszabb lesz. Ez megmagyarázza azt is, hogy a korábbi hírekkel ellentétben miért rendelték be nyári pótforgatásra a szereplőket.

Még kora tavasszal jelent meg egy fénykép a közösségi médiában, ami a WandaVision forgatás végén készült, ám júniusban már arról számoltak be külföldi lapok, hogy a Marvel Studios berendelte a szereplőket. Többek között a forgatás miatt Paul Bettany kénytelen volt lemondani megjelenését a Tampa Bay Comic-Con eseményen júliusban. De legalább már tudjuk az okát, hogy miért kerül sor pótforgatásra, mikor egyszer már befejezték.

A Murphy’s Multiverse újságírója, Lizzie Hill lett figyelmes az egyik kaszkadőrre, aki arról mesélt, hogy a WandaVision 109 epizódján dolgozik, vagyis az 1. évad 09. részén. A Disney+ közelgő sorozatát eredetileg hat részesre tervezték, most azonban további három résszel bővítik.

Jeremy Conrad, a MCU Cosmic oldal szerkesztője később megkereste a Disney forrásukat, és azt a megerősítő információt kapta, hogy valóban 9 részt számlál a sorozat. Sajnos azonban továbbra sem tudni, hogy az eredetileg 2021 tavaszára meghirdetett sorozatot decemberben, vagy az eredeti időpontban, esetleg még később fogják bemutatni, miután csaknem egy évvel eltolták a Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatóját. (A WandaVision fogja felvezetni majd a Doctor Strange második részét.)

WandaVision
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Doctor Who
Sorozatok

Jövő héttől itthon is nézhetjük a Doctor Who legújabb részeit

David Tennant nálunk is leparkol a TARDIS-szal a Disney+-ra.

Mi lenne, ha...?
Előzetesek

Ünnepi hangulatban megérkezett a Mi lenne, ha…? 2. évad előzetese

A Mi lenne, ha...? 2. évadában újrajátsszák a vakandai csatát is, amiben...