Főoldal Sorozatok Júliusban folytatódik a WandaVision-sorozat forgatása, miután Paul Bettany lemondott miatta egy rendezvényt
Sorozatok

Júliusban folytatódik a WandaVision-sorozat forgatása, miután Paul Bettany lemondott miatta egy rendezvényt

Bár felvették a WandaVision-sorozatot, júliusban pótforgatnak egy picit.

447
WandaVision

Már követni nem bírjuk, egymásnak ellentmondó beszámolókról lehetett olvasni az elmúlt fél évben. Március elején a közösségi médiában megjelent fotóval még azt újságolták el, hogy a WandaVision Disney+ sorozat forgatása befejeződött, most pedig már arról lehet olvasni, hogy Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozatát még nem sikerült befejezni. Most akkor mi az igazság?

Hivatalosan nem tudni, hiszen a Marvel Studios nem árult el részletet egyik sorozatról sem, még azt sem tudni, hogy pontosan mikor fogják bemutatni őket. A WandaVision-t eredetileg csak 2021-ben mutatták volna be, ám a stúdió decemberre előbbre hozta. Ezután jött a pandémia, ami sok más mellett a Marvel Moziverzum fázisát is átrendezte, s a 2021 novemberére kitűzött Doctor Strange az őrület multiverzumában filmet fél évvel később mutatják be, ami komoly hatással lehet a sorozatra is, hiszen Wanda vezette volna fel a filmet.

Az élet lassan visszatér a normál kerékvágásba, miután több országot biztonságosnak nyilvánítottak, s az Avatar csapata elsőként folytathatja a munkát Új-Zélandon. De a The Falcon and the Winter Solder csapata is visszatér Prágába, hogy befejezzék az utolsó jeleneteket. Júliusban rendezték volna meg a Tampa Bay Comic-Con eseményt, amire Paul Bettany is meghívást kapott, azonban a WandaVision forgatására hivatkozva lemondta az eseményt. A szervezők a Facebookon számoltak be a hírről, hogy még mindig van munka a sorozattal.

Végül azt kaptuk Paul Bettany képviselőjétől, hogy sajnos Paulnek le kellett mondani a TBCC-n való részvételt, mivel visszahívták a WandaVision-sorozat júliusi forgatására, amire Los Angelesben kerül sor.

Los Angeles neve nem először merül fel a sorozat neve mellett, többször is hallani lehetett, hogy jeleneteket fognak rögzíteni az angyalok várásában, méghozzá az eredeti terv az volt, hogy élő közönség előtt fogják megtenni mindezt, ám a kialakult helyzetre való tekintettel erről le kell tenni.

WandaVision
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.