WandaVision

Júliusban folytatódik a WandaVision-sorozat forgatása, miután Paul Bettany lemondott miatta egy rendezvényt

Bár felvették a WandaVision-sorozatot, júliusban pótforgatnak egy picit.

Már követni nem bírjuk, egymásnak ellentmondó beszámolókról lehetett olvasni az elmúlt fél évben. Március elején a közösségi médiában megjelent fotóval még azt újságolták el, hogy a WandaVision Disney+ sorozat forgatása befejeződött, most pedig már arról lehet olvasni, hogy Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozatát még nem sikerült befejezni. Most akkor mi az igazság?

Hivatalosan nem tudni, hiszen a Marvel Studios nem árult el részletet egyik sorozatról sem, még azt sem tudni, hogy pontosan mikor fogják bemutatni őket. A WandaVision-t eredetileg csak 2021-ben mutatták volna be, ám a stúdió decemberre előbbre hozta. Ezután jött a pandémia, ami sok más mellett a Marvel Moziverzum fázisát is átrendezte, s a 2021 novemberére kitűzött Doctor Strange az őrület multiverzumában filmet fél évvel később mutatják be, ami komoly hatással lehet a sorozatra is, hiszen Wanda vezette volna fel a filmet.

Az élet lassan visszatér a normál kerékvágásba, miután több országot biztonságosnak nyilvánítottak, s az Avatar csapata elsőként folytathatja a munkát Új-Zélandon. De a The Falcon and the Winter Solder csapata is visszatér Prágába, hogy befejezzék az utolsó jeleneteket. Júliusban rendezték volna meg a Tampa Bay Comic-Con eseményt, amire Paul Bettany is meghívást kapott, azonban a WandaVision forgatására hivatkozva lemondta az eseményt. A szervezők a Facebookon számoltak be a hírről, hogy még mindig van munka a sorozattal.

Végül azt kaptuk Paul Bettany képviselőjétől, hogy sajnos Paulnek le kellett mondani a TBCC-n való részvételt, mivel visszahívták a WandaVision-sorozat júliusi forgatására, amire Los Angelesben kerül sor.

Los Angeles neve nem először merül fel a sorozat neve mellett, többször is hallani lehetett, hogy jeleneteket fognak rögzíteni az angyalok várásában, méghozzá az eredeti terv az volt, hogy élő közönség előtt fogják megtenni mindezt, ám a kialakult helyzetre való tekintettel erről le kell tenni.

WandaVision
Total
4
Shares
Previous Article
Alien: Covenant

Ridley Scott újabb Alien-filmet tervez

Next Article
Bane

A Joker mintájára egy Bane spin-off is készülhet, és akár még a The Batman folytatásában is megjelenhet a karakter

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!