Főoldal Sorozatok A WandaVision Disney+ sorozatot is leforgatták, így jó eséllyel még decemberben láthatjuk
Sorozatok

A WandaVision Disney+ sorozatot is leforgatták, így jó eséllyel még decemberben láthatjuk

Ébresztőt fújtak Hollwoodban, kezd visszatérni minden a megszokott kerékvágásba, mert több Marvel Studios alkotás munkálata is megkezdődött.

493
WandaVision

Ébresztőt fújtak Hollwoodban, kezd visszatérni minden a megszokott kerékvágásba, mert több Marvel Studios alkotás munkálata is megkezdődött.

A Marvel Moziverzum teljes negyedik fázisát kénytelenek voltak eltolni, miután a világjárvány hatására leállították a forgatásokat, s a kitűzött bemutatókat is elcsúsztatták egy későbbi időpontra. A tervek szerint az idei évben a Fekete Özvegy-film lett volna az első Marvel alkotás, amit bemutatnak, ám a Disney november 5-ére tolta a bemutatót. Nem jártak sikerrel a Disney+ sorozatok munkálataival sem, hiszen a The Falcon and the Winter Soldier prágai munkálatát is beszüntették.

Bár év elején kaptunk hírt arról, hogy a WandaVision búcsúpartijára sor került, azonban a Murphy’s Multiverse értesülései szerint ténylegesen csak most fejeződtek be a munkálatok, olyannyira, hogy még a vizuális effekteket is elkészítették, így csak a vágás maradt hátra. Ez azért is annyira jó hír, mert így nincs okunk azt feltételezni, hogy eltolják a bemutatót 2021-re, hanem már decemberben láthatjuk a sitcom stílusban Skarlát boszorkány és Vízió kalandját. Az egyetlen ok, amiért mégis eltolhatják a premiert, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában 2022-re tolódott, s így a stúdió nem szeretne túl sok időt hagyni a sorozat és a film között – hiszen a WandaVision vezeti fel a Titkos Tanok mesterének új filmjét.

A mai napon egy másik jó hírről is beszámoltunk, mégpedig a The Falcon and the Winter Soldier forgatása folytatódhat Prágában, miután a Cseh Köztársaság enyhített, s a kellő óvintézkedések után beengedik a stábtagokat a határon. Várhatóan a Marvel Studios a következő hetekben megerősíti majd a premiereket is, s talán még előzetest is kapunk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.