WandaVision

A WandaVision Disney+ sorozatot is leforgatták, így jó eséllyel még decemberben láthatjuk

Ébresztőt fújtak Hollwoodban, kezd visszatérni minden a megszokott kerékvágásba, mert több Marvel Studios alkotás munkálata is megkezdődött.

Ébresztőt fújtak Hollwoodban, kezd visszatérni minden a megszokott kerékvágásba, mert több Marvel Studios alkotás munkálata is megkezdődött.

A Marvel Moziverzum teljes negyedik fázisát kénytelenek voltak eltolni, miután a világjárvány hatására leállították a forgatásokat, s a kitűzött bemutatókat is elcsúsztatták egy későbbi időpontra. A tervek szerint az idei évben a Fekete Özvegy-film lett volna az első Marvel alkotás, amit bemutatnak, ám a Disney november 5-ére tolta a bemutatót. Nem jártak sikerrel a Disney+ sorozatok munkálataival sem, hiszen a The Falcon and the Winter Soldier prágai munkálatát is beszüntették.

Bár év elején kaptunk hírt arról, hogy a WandaVision búcsúpartijára sor került, azonban a Murphy’s Multiverse értesülései szerint ténylegesen csak most fejeződtek be a munkálatok, olyannyira, hogy még a vizuális effekteket is elkészítették, így csak a vágás maradt hátra. Ez azért is annyira jó hír, mert így nincs okunk azt feltételezni, hogy eltolják a bemutatót 2021-re, hanem már decemberben láthatjuk a sitcom stílusban Skarlát boszorkány és Vízió kalandját. Az egyetlen ok, amiért mégis eltolhatják a premiert, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában 2022-re tolódott, s így a stúdió nem szeretne túl sok időt hagyni a sorozat és a film között – hiszen a WandaVision vezeti fel a Titkos Tanok mesterének új filmjét.

A mai napon egy másik jó hírről is beszámoltunk, mégpedig a The Falcon and the Winter Soldier forgatása folytatódhat Prágában, miután a Cseh Köztársaság enyhített, s a kellő óvintézkedések után beengedik a stábtagokat a határon. Várhatóan a Marvel Studios a következő hetekben megerősíti majd a premiereket is, s talán még előzetest is kapunk.

Total
6
Shares
Previous Article
The Falcon and the Winter Soldier

Nagyon jó hír érkezett: a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozata visszatér Prágába forgatni

Next Article
Darth Vader

Egy új felmérés szerint már nem Darth Vader a Star Wars franchise legnépszerűbb karaktere

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!