The Falcon and the Winter Soldier

Nagyon jó hír érkezett: a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozata visszatér Prágába forgatni

A Cseh Köztársaság megengedte, hogy számos produkció mellett a The Falcon and the Winter Soldier stábja is visszatérjen Prágába, így folytatódhat a munka.

A Cseh Köztársaság megengedte, hogy számos produkció mellett a The Falcon and the Winter Soldier stábja is visszatérjen Prágába, így folytatódhat a munka.

Ennél talán jobb hírről nem is olvashatnak a képregények szerelmesei, minthogy a Cseh Köztársaság bejelentette, hogy a Marvel Studios folytathatja a munkát Prágában, azaz hosszú hetek kényszerszünete után a The Falcon and the Winter Soldier teljes stábja visszatérhet a cseh fővárosba, hogy befejezzék azt a néhány jelenetet, amit nem tudtak felvenni a koronavírus-járvány miatt.

Néhány feltételhez kötötték a forgatást, mint például, hogy a külföldi színésznek és a stábtagoknak negatív tesztet kell produkálniuk mielőtt elhagyják az országot és belépnek a Cseh Köztársaságba. Majd érkezésük után egy második tesztet is el kell végezniük, s legfeljebb egy 72 órás karanténba kell vonulniuk, ami nagyon más attól a tizennégy napos megfigyeléstől, amit más látogatókra alkalmaznak.

Az új rendelet kidolgozásában a Cseh Audiovizuális Gyártók Szövetsége közösen együttműködve dolgozta ki a Cseh Filmalappal és az Európai Egészségügyi és Biztonsági Intézettel. Erre azért is volt szükség, hiszen a Marvel Studios sorozata mellett a cseheknél forog az Amazon gyártású Carnival Row és Az Idő Kereke, a Netflixtől a 473 Transatlantic és Margret című alkotások, Justin Kurzel rendezőtől a Margot Robbie főszereplésével a Ruin című háborús thriller is Csehországban készül.

Még mindig nem tudni, hogy mikor fogják bemutatni a Marvel-sorozatot, de ez újabb reményt ad arra, hogy ne tolják el, s az eredetileg augusztus végére kiírt időpontban lássuk Sólyom és Bucky közös kalandját.

Total
1
Shares
Previous Article

Május végén érkezik meg a Dragon Ball FighterZ legújabb harcosa

Next Article
WandaVision

A WandaVision Disney+ sorozatot is leforgatták, így jó eséllyel még decemberben láthatjuk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!