Főoldal Sorozatok Nagyon jó hír érkezett: a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozata visszatér Prágába forgatni
Sorozatok

Nagyon jó hír érkezett: a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozata visszatér Prágába forgatni

A Cseh Köztársaság megengedte, hogy számos produkció mellett a The Falcon and the Winter Soldier stábja is visszatérjen Prágába, így folytatódhat a munka.

452
The Falcon and the Winter Soldier

A Cseh Köztársaság megengedte, hogy számos produkció mellett a The Falcon and the Winter Soldier stábja is visszatérjen Prágába, így folytatódhat a munka.

Ennél talán jobb hírről nem is olvashatnak a képregények szerelmesei, minthogy a Cseh Köztársaság bejelentette, hogy a Marvel Studios folytathatja a munkát Prágában, azaz hosszú hetek kényszerszünete után a The Falcon and the Winter Soldier teljes stábja visszatérhet a cseh fővárosba, hogy befejezzék azt a néhány jelenetet, amit nem tudtak felvenni a koronavírus-járvány miatt.

Néhány feltételhez kötötték a forgatást, mint például, hogy a külföldi színésznek és a stábtagoknak negatív tesztet kell produkálniuk mielőtt elhagyják az országot és belépnek a Cseh Köztársaságba. Majd érkezésük után egy második tesztet is el kell végezniük, s legfeljebb egy 72 órás karanténba kell vonulniuk, ami nagyon más attól a tizennégy napos megfigyeléstől, amit más látogatókra alkalmaznak.

Az új rendelet kidolgozásában a Cseh Audiovizuális Gyártók Szövetsége közösen együttműködve dolgozta ki a Cseh Filmalappal és az Európai Egészségügyi és Biztonsági Intézettel. Erre azért is volt szükség, hiszen a Marvel Studios sorozata mellett a cseheknél forog az Amazon gyártású Carnival Row és Az Idő Kereke, a Netflixtől a 473 Transatlantic és Margret című alkotások, Justin Kurzel rendezőtől a Margot Robbie főszereplésével a Ruin című háborús thriller is Csehországban készül.

Még mindig nem tudni, hogy mikor fogják bemutatni a Marvel-sorozatot, de ez újabb reményt ad arra, hogy ne tolják el, s az eredetileg augusztus végére kiírt időpontban lássuk Sólyom és Bucky közös kalandját.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.