Főoldal Sorozatok Sebastian Stan egy legendás filmhez hasonlította a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatot
Sorozatok

Sebastian Stan egy legendás filmhez hasonlította a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatot

Sebastian Stan a Marvel színeiben legközelebb a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatban lesz látható, aki egy érdekességet osztott meg a sorozatról.

466
The Falcon and the Winter Soldier

Sebastian Stan a Marvel színeiben legközelebb a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatban lesz látható, aki egy érdekességet osztott meg a sorozatról.

Sok más produkcióhoz hasonlóan a The Falcon and the Winter Soldier forgatását is leállították határozatlan időre a koronavírus-járvány miatt, de reményeink szerint ez nem befolyásolja majd a bemutatót, amire valamikor augusztus végén kerül majd sor. A Marvel Studios már átrendezte a Marvel Moziverzum filmjeinek bemutatóit, ám a Disney+ sorozatokat egyelőre nem bántotta, s reméljük ez így is marad.

Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatát még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be Kevin Feige, és ahogy a cím is mutatja, a két karakterre fókuszál majd a Bosszúállók: Végjáték eseményei után, amikor Steve Rogers átadta Samnek a pajzsot. A történetről nem sokat tudni, de a forgatási képek és a hírek szerint az amerikai kormány nem nézte jó szemmel Amerika Kapitány döntését, amiért Sam Wilson és Bucky ismét összetűzésbe került a kormánnyal, és még Zemo Báró (Daniel Brühl) is visszatér.

Nemrég a The Direct lapnak interjút sikerült készíteni Sebastian Stan-nel, aki a beszélgetésben elárulta, hogy körülbelül néhány hét maradt hátra a forgatásból, mielőtt kénytelenek voltak elhagyni Prágát a járvány miatt.

Nagyon jól éreztük magunkat. Anthony egy lázadó, akivel együtt dolgoztam. Tényleg a legjobbat és a legrosszabbat hozza ki belőlem. És egyszerre szeretem és utálom őt ezért, de ez a mi dinamikánk, és szerintem nagyon szórakoztató volt végre időt keríteni erre, hogy tényleg megvalósítsuk [ezt a sorozatot], mert csak néhány közös jelenetünk volna a filmekben.

Igazán bele kellett ásnunk magunkat ebbe a kapcsolatba, és ez nagyon szórakoztató, nagyon sok szempontból a Halálos fegyver párosához tudnám hasonlítani.

Sebastian Stan

Igazán nagy szavak ezek, hiszen a Halálos fegyver a ’90-es évek egyik alapműve volt, és máig mindenki szívesen nézi vissza Riggs őrmester és Murtaugh őrmester kalandját. Még nem tudni a Marvel Studios terveit, hogy mit tervez a két karakterrel, egyszeri alkalomról van szó, vagy a jövőben többször is együtt látjuk majd a két figurát, esetleg folytatást kap a sorozat. Nagyon sok múlik majd a narratíván, hogy mi lesz a pontos szerepe Sólyomnak, mert amennyiben ő lesz az új Amerika Kapitány, akkor alighanem sokat látjuk még a két szereplőt a képernyőn.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?