The Falcon and the Winter Soldier

Sebastian Stan egy legendás filmhez hasonlította a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatot

Sebastian Stan a Marvel színeiben legközelebb a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatban lesz látható, aki egy érdekességet osztott meg a sorozatról.

Sebastian Stan a Marvel színeiben legközelebb a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatban lesz látható, aki egy érdekességet osztott meg a sorozatról.

Sok más produkcióhoz hasonlóan a The Falcon and the Winter Soldier forgatását is leállították határozatlan időre a koronavírus-járvány miatt, de reményeink szerint ez nem befolyásolja majd a bemutatót, amire valamikor augusztus végén kerül majd sor. A Marvel Studios már átrendezte a Marvel Moziverzum filmjeinek bemutatóit, ám a Disney+ sorozatokat egyelőre nem bántotta, s reméljük ez így is marad.

Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatát még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be Kevin Feige, és ahogy a cím is mutatja, a két karakterre fókuszál majd a Bosszúállók: Végjáték eseményei után, amikor Steve Rogers átadta Samnek a pajzsot. A történetről nem sokat tudni, de a forgatási képek és a hírek szerint az amerikai kormány nem nézte jó szemmel Amerika Kapitány döntését, amiért Sam Wilson és Bucky ismét összetűzésbe került a kormánnyal, és még Zemo Báró (Daniel Brühl) is visszatér.

Nemrég a The Direct lapnak interjút sikerült készíteni Sebastian Stan-nel, aki a beszélgetésben elárulta, hogy körülbelül néhány hét maradt hátra a forgatásból, mielőtt kénytelenek voltak elhagyni Prágát a járvány miatt.

Nagyon jól éreztük magunkat. Anthony egy lázadó, akivel együtt dolgoztam. Tényleg a legjobbat és a legrosszabbat hozza ki belőlem. És egyszerre szeretem és utálom őt ezért, de ez a mi dinamikánk, és szerintem nagyon szórakoztató volt végre időt keríteni erre, hogy tényleg megvalósítsuk [ezt a sorozatot], mert csak néhány közös jelenetünk volna a filmekben.

Igazán bele kellett ásnunk magunkat ebbe a kapcsolatba, és ez nagyon szórakoztató, nagyon sok szempontból a Halálos fegyver párosához tudnám hasonlítani.Sebastian Stan

Igazán nagy szavak ezek, hiszen a Halálos fegyver a ’90-es évek egyik alapműve volt, és máig mindenki szívesen nézi vissza Riggs őrmester és Murtaugh őrmester kalandját. Még nem tudni a Marvel Studios terveit, hogy mit tervez a két karakterrel, egyszeri alkalomról van szó, vagy a jövőben többször is együtt látjuk majd a két figurát, esetleg folytatást kap a sorozat. Nagyon sok múlik majd a narratíván, hogy mi lesz a pontos szerepe Sólyomnak, mert amennyiben ő lesz az új Amerika Kapitány, akkor alighanem sokat látjuk még a két szereplőt a képernyőn.

Total
2
Shares
Previous Article
The Mandalorian

Peyton Reed és Robert Rodriguez rendező is kapott egy-egy részt a The Mandalorian második évadából

Next Article
Star Wars: Az utolsó Jedik

Sam Witwer odaszólt Rian Johnsonnak, amiért megbukott Az utolsó Jedik házifeladatból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!