Wide Screen
Image default
Sorozatok

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Még mindig forgatják Sam Wilson és A Tél katonája közös sorozatát, aminek legújabb forgatási képein egy érdekes dolgot szúrtak ki.

A Marvel Moziverzum első sorozatát a The Falcon and the Winter Soldier néven mutatják be a Disney+ streamingszolgáltató képernyőjén nyár végén. A sorozatot jelenleg is forgatják Georgiaban, ahonnan egy rakat új képet kaptunk Anthony Mackie és Sebastian Stan napjáról. A képeket lapozva elsőre semmi érdekes nem szúrt szemet, de ha jobban megnézzük őket, akkor egy felettébb érdekes kapcsolatra lettünk figyelmesek, ami összeköti A hihetetlen Hulk filmmel.

Nos, az említett kapcsolatot a sorozat és a film között a háttérben kiszúrt Samson Development felirat jelenti. Ha esetleg nem ugrana be a név, Doc Samson-ról van szó, aki a Hulk mendemonda egyik ikonikus szereplője. Ezen túlmenően pedig Ty Burrell játszott Leonard Simson karaktert A hihetetlen Hulkban 2008-ban.

Érdekes párosítás lehet, hogy az egyik legjobban várt sorozatát a Marvel Moziverzum kimondatlanul az egyik leggyengébb alkotásával állítják párba, hiszen sokan már elfelejtették, hogy valaha is készült Hulkról film. Az igazság azonban az, hogy éppen a film hibáit próbálják majd leplezni, befoltozni, ahogy Samson Development épületére is ráfér egy kis restaurálás.

Leonard Simpson rövid időre is, ám szerepelt A hihetetlen Hulkban, bár Doc Samson átalakulásával nem foglalkozott a film. Jelentős idő eltelt már a film premiere óta, ami egyben azt is jelenti, hogy akár portfólióját bővíthette Sampson, ám mindezek ellenére semmi sem utal arra, hogy Ty Burrell visszatér a szerepben. De ki tudja, esetleg majd a jövőben látjuk még.

Pontos dátummal nem szolgálhatunk, de a sorozatot valamikor augusztus végén mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatón.

Még több a témában...

Mi a Marvel Studios titka, hogyan készül egy Marvel-film forgatókönyve?

Orosz Ferenc

Patty Jenkins őszintén nyilatkozott arról, miért dobta vissza a Thor 2. részét

Kévés Bence Mihály

Boba Fett lehetett volna a Star Wars 1313 főszereplője

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon