Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Disney+ augusztusi programjában nem szerepel a The Falcon and the Winter Soldier

Ez azt jelenti, hogy nem mutatják be nyár végén?

A korábbi hírekkel ellentétben nagyon úgy fest, hogy a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatot mégsem mutatják be nyár végén. Bár ezt a Disney hivatalosan még nem erősítette meg, mindezt csak abból lehet sejteni, hogy az augusztusi bemutatók között nem kapott helyet a Marvel Moziverzum első sorozata.

Mikor a Marvel Studios tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Con leleplezte a Marvel Moziverzum 4. fázisát, több sorozat is helyet kapott rajta, azonban máig hivatalos premierdátumot egyik cím sem kapott. Csak innen-onnan hallott hírekből rakták össze, hogy mikor lehet a bemutató. Sokáig úgy tűnt, hogy a The Falcon and the Winter Soldier a nehézségek ellenére mégis képernyőre kerül nyár végén, hiszen a stáb visszatért Prágába, hogy leforgassák azt a kilenc napot, ami megmaradt márciusból.

A Disney+ streamingszolgáltató éjjel bemutatta, hogy milyen műsorokkal készül a nyár utolsó hónapjára, azonban ezen nem szerepel a címben is említett sorozat. Az X-Menek, A Hangya és a DarázsA szépség és a szörnyeteg, illetve a 2005-ös Fantasztikus Négyes viszont helyet kap a kínálatban. Joggal tehetjük fel a kérdést, hogy mit terveznek az Amerika kapitány: Polgárháború spin-off sorozatával, lemondhatnak erről a rajongók most?

Biztosan még nem jelenthetjük ki, egy halvány remény továbbra is ott lebeg, de túlzottan ne éljük bele magunkat. A Marvel jövőhéten még a Comic-Con@Home eseményt is kihagyja, nem képviselik magukat, valószínűleg a járványnak tudható ez is be. Egy ilyen nehéz időszakban, amikor a járvány újra tízezreket fertőz meg naponta, nagyon valószínűtlenné teszi, hogy a közeljövőben pozitív hírről számolhatunk be Hollywoodból.

The Falcon and the Winter Soldier

Még több a témában...

A Disney+ megerősítette, hogy csak 2021-ben jön a The Falcon and the Winter Soldier

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a WandaVision első előzetesét, ami a filmekkel ellentétben egy nagyon őrült kalandot ígér

Kévés Bence Mihály

A Marvel hivatalos nemzetközi oldalain elkezdték levenni a Fekete Özvegy premierdátumát

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat