The Falcon and the Winter Soldier

A Disney+ megerősítette, hogy csak 2021-ben jön a The Falcon and the Winter Soldier

Egy évet csúszik Sam és Bucky sorozata.

A történtek után nincs abban semmi meglepő, hogy a tavaly nyáron bejelentett Disney+ sorozatok közül az egyiket nem fogják bemutatni az idei évben. A Marvel Studios terve szerint augusztus végén került volna képernyőre a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozat, ami a Bosszúállók: Végjáték utáni időkben játszódik, két főszereplője pedig Sam és Bucky.

A koronavírus-járvány miatt nagyon sokat cikkeztünk már a sorozatról, hogy a Marvel mikor fogja bemutatni, hiszen tavasszal félbe kellett szakítani a prágai forgatásokat. Sokáig úgy tűnt, hogy a stáb időben be tudja fejezni a munkálatokat, hiszen nyár közepén már visszatértek felvenni azt a néhány jelenetet, ám a dolgok állása szerint nem sikerült mindennel végezni. A sorozatot még most is filmezik az atlantai filmstúdióban, ez pedig megpecsételte a sorozat bemutatóját is.

A Disney+ először augusztusban tett árulkodó bejegyzést a sorozat csúsztatására, amikor kikerült a tervezett programfüzetből. Most pedig már a hivatalos Disney+ oldalon az olvasható, hogy a sorozatot csak 2021-ben fogják bemutatni, köszönhetően a pandémiának. Picit szomorúak vagyunk, mert a forgatási fotók alapján nagyszerű sorozatot kap a két címszereplő, de legalább a WandaVision-sorozatot megerősítették az idei évre.

Éjjel 72. alkalommal kiosztott Emmy-díjjak mellett, a Marvel Studios megmutatta az első előzetest is a WandaVision-sorozatból, amit még ennek az évnek a végén fognak bemutatni a rajongóknak. A sorozat egyik korábbi alkotásához sem lesz hasonlítható, teljesen új fejezetet nyit a Marvel Moziverzum berkein belül.

Total
4
Shares
Previous Article
Emmy-díj

Emmy-díj 2020: Zendaya történelmet írt, a legtöbb díjat pedig a Watchmen vitte haza - Megvannak az idei Emmy győztesei

Next Article
007 Nincs idő meghalni

Magyar szinkronnal is nagyon ütős lett a 007 Nincs idő meghalni második előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!