Főoldal Filmek A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik
Filmek

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Folytatódik a Marvel-sorozatok munkálatai.

697
The Falcon and the Winter Soldier

A hétvége folyamán nagyszerű hírt kaptunk, hiszen a legfrissebb jelentések szerint folytatódhat a munka a Disney+ streamingszolgálgató Marvel-sorozatai körül. Bár Észak-Amerikában nem akar szűnni a koronavírus-járvány fertőzöttek száma, a biztonsági óvintézkedéseknek köszönhetően a munka folytatódhat Atlantában.

A tervek szerint a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatot ebben a hónapban mutatták volna be, azonban a COVID-19 miatt kénytelenek voltak elcsúsztatni a premiert. A Disney még nem árulta el, hogy mikor teszik közzé a tartalmat. Az már biztos tehát, hogy Sam és Bucky sorozata késve debütál a képernyőkön, azt azonban nehéz megmondani, hogy ez mennyiben befolyásolja a többi sorozatot. Pletykálnak arról, hogy a WandaVision bemutatóját is eltolják majd, de ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

A Murphy’s Multiverse hétvégén arról tudósított, hogy valamennyi stábtag újra munkába állt Atlantában, és már ezen a héten megkezdik előkészíteni a terepet a forgatásnak, vagy bizonyos esetben már magát a forgatást is tudják folytatni az előttünk álló napokban.

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem sorozatok stábjai visszatértek a városba, csatlakozva a cím nélküli Pókember folytatás előkészületéhez, aminek előkészítő munkálatai már folynak.

A WandaVision-sorozatról azt beszélik, hogy még mindig lenne munka Los Angelesben, azonban a pandémia miatti dolgok még mindig nem túl kecsegtetőek. Bár a Marvel Studios még mindig év végére ütemezi a sorozatot, ha a dolgok nem változnak, kénytelen lesz változtatni a terveken, s lehet, hogy ezeket a jeleneteket másutt fogják felvenni. A Disney részéről érezhető a törekvés, hogy mielőbb elkészüljenek ezekkel a sorozatokkal, hiszen elengedhetetlen, hogy új tartalommal szolgálják ki a Disney+ előfizetőket.

Sólyomszem
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...