Wide Screen
Image default
Filmek

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Folytatódik a Marvel-sorozatok munkálatai.

A hétvége folyamán nagyszerű hírt kaptunk, hiszen a legfrissebb jelentések szerint folytatódhat a munka a Disney+ streamingszolgálgató Marvel-sorozatai körül. Bár Észak-Amerikában nem akar szűnni a koronavírus-járvány fertőzöttek száma, a biztonsági óvintézkedéseknek köszönhetően a munka folytatódhat Atlantában.

A tervek szerint a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatot ebben a hónapban mutatták volna be, azonban a COVID-19 miatt kénytelenek voltak elcsúsztatni a premiert. A Disney még nem árulta el, hogy mikor teszik közzé a tartalmat. Az már biztos tehát, hogy Sam és Bucky sorozata késve debütál a képernyőkön, azt azonban nehéz megmondani, hogy ez mennyiben befolyásolja a többi sorozatot. Pletykálnak arról, hogy a WandaVision bemutatóját is eltolják majd, de ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

A Murphy’s Multiverse hétvégén arról tudósított, hogy valamennyi stábtag újra munkába állt Atlantában, és már ezen a héten megkezdik előkészíteni a terepet a forgatásnak, vagy bizonyos esetben már magát a forgatást is tudják folytatni az előttünk álló napokban.

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem sorozatok stábjai visszatértek a városba, csatlakozva a cím nélküli Pókember folytatás előkészületéhez, aminek előkészítő munkálatai már folynak.

A WandaVision-sorozatról azt beszélik, hogy még mindig lenne munka Los Angelesben, azonban a pandémia miatti dolgok még mindig nem túl kecsegtetőek. Bár a Marvel Studios még mindig év végére ütemezi a sorozatot, ha a dolgok nem változnak, kénytelen lesz változtatni a terveken, s lehet, hogy ezeket a jeleneteket másutt fogják felvenni. A Disney részéről érezhető a törekvés, hogy mielőbb elkészüljenek ezekkel a sorozatokkal, hiszen elengedhetetlen, hogy új tartalommal szolgálják ki a Disney+ előfizetőket.

Sólyomszem

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: A Bosszúállókon is túltesz Kang, a hódító

Kiss Zita

A Disney+ megerősítette, hogy csak 2021-ben jön a The Falcon and the Winter Soldier

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a WandaVision első előzetesét, ami a filmekkel ellentétben egy nagyon őrült kalandot ígér

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat