Főoldal Sorozatok Nagy valószínűséggel 2021 tavaszára tolták a WandaVision Disney+ sorozat bemutatóját
Sorozatok

Nagy valószínűséggel 2021 tavaszára tolták a WandaVision Disney+ sorozat bemutatóját

Várhatóan nem fogják télen bemutatni a WandaVision-sorozatot.

192
WandaVision

Tegnap már hangot adtunk annak, hogy a The Falcon and the Winter Soldier nem valószínű, hogy augusztusban elérhetővé válik a Disney+ streamingszolgáltatón, hiszen az augusztusi programfüzetben nem kapott helyet. Természetesen benne van, hogy a Marvel Studios az utolsó percekig kivár, s mégis láthatjuk majd a sorozatot, de minden jel arra utal, hogy elhalasztották.

És úgy tűnik, hogy a WandaVision bemutatóját is eltolták. A sorozatot eredetileg 2021 tavaszán szerették volna bemutatni, majd tavaly télen ezt előrébb hozták, s a tervek szerint idén decemberben került volna képernyőre. Sajnos azonban miután a Marvel Moziverzum 4. fázisát egy évvel eltolták, számítani lehetett arra is, hogy a Disney+ sorozatokat is később fogjuk látni, hiszen a WandaVision a Doctor Strange az őrület multiverzumában felvezetője lesz.

A problémát az jelenti most, hogy túl nagy időkülönbség lenne a WandaVision és a Doctor Strange második része között, ezért is dönthettek a sorozat eltolása mellett. Hivatalosan a Marvel Studios még nem közölte, mikor tervezik bemutatni bármelyik sorozatot is pontosan, ám a The Hollywood Reporter értesülései szerint Wanda és Vízió sorozatát 2021 tavaszára halasztották, ahogy a tervek szerint kinéznek a dolgok.

2021-ben várható még a Loki és a Sólyomszem önálló sorozatok is, előbbit szintén tavasszal, míg Clint Barton és Kate Bishop történetét valamikor az év végén mutathatják be. Komoly fejtörést okoz mindez a stúdiónak, de bízunk benne, hogy hamarosan hivatalosan is megerősítik, hogy mikor láthatják a rajongók ezeket a sorozatokat, hiszen már az utolsó jeleneteket filmezik.

WandaVision
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.