Főoldal Sorozatok Nagy valószínűséggel 2021 tavaszára tolták a WandaVision Disney+ sorozat bemutatóját
Sorozatok

Nagy valószínűséggel 2021 tavaszára tolták a WandaVision Disney+ sorozat bemutatóját

Várhatóan nem fogják télen bemutatni a WandaVision-sorozatot.

654
WandaVision

Tegnap már hangot adtunk annak, hogy a The Falcon and the Winter Soldier nem valószínű, hogy augusztusban elérhetővé válik a Disney+ streamingszolgáltatón, hiszen az augusztusi programfüzetben nem kapott helyet. Természetesen benne van, hogy a Marvel Studios az utolsó percekig kivár, s mégis láthatjuk majd a sorozatot, de minden jel arra utal, hogy elhalasztották.

És úgy tűnik, hogy a WandaVision bemutatóját is eltolták. A sorozatot eredetileg 2021 tavaszán szerették volna bemutatni, majd tavaly télen ezt előrébb hozták, s a tervek szerint idén decemberben került volna képernyőre. Sajnos azonban miután a Marvel Moziverzum 4. fázisát egy évvel eltolták, számítani lehetett arra is, hogy a Disney+ sorozatokat is később fogjuk látni, hiszen a WandaVision a Doctor Strange az őrület multiverzumában felvezetője lesz.

A problémát az jelenti most, hogy túl nagy időkülönbség lenne a WandaVision és a Doctor Strange második része között, ezért is dönthettek a sorozat eltolása mellett. Hivatalosan a Marvel Studios még nem közölte, mikor tervezik bemutatni bármelyik sorozatot is pontosan, ám a The Hollywood Reporter értesülései szerint Wanda és Vízió sorozatát 2021 tavaszára halasztották, ahogy a tervek szerint kinéznek a dolgok.

2021-ben várható még a Loki és a Sólyomszem önálló sorozatok is, előbbit szintén tavasszal, míg Clint Barton és Kate Bishop történetét valamikor az év végén mutathatják be. Komoly fejtörést okoz mindez a stúdiónak, de bízunk benne, hogy hamarosan hivatalosan is megerősítik, hogy mikor láthatják a rajongók ezeket a sorozatokat, hiszen már az utolsó jeleneteket filmezik.

WandaVision
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.