The Falcon and the Winter Soldier

A The Falcon and the Winter Soldier forgatásán kiszúrták Bucky egy régi barátját is

Bucky kétkerekűre pattan ismét.

Sam és Bucky közös sorozatát eredetileg már augusztus végén bemutatták volna, ehhez képest még mindig a forgatásról beszélünk. A koronavírus-járvány miatt a munkát félbe kellett szakítani tavasszal, de nyár közepén a stáb visszatérhetett Prágába felvenni a maradék néhány jelenetet, az utóbbi hetekben pedig már Atlantában filmezik a Disney+ sorozatot.

A legújabb forgatási képeken arra lettek figyelmesek a rajongók, hogy Sebastian Stan által megformált Bucky egy régi barátja is visszatér a sorozatban. A színész mellett kiszúrtak egy motort, ami arra enged következtetni, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború után ismét kétkerekűre pattan a karakter. A filmben a romániai menekülésben használt motort, amikor Fekete Párduc és a C.I.A. ügynökei elől próbál kereket oldani.

A motorkerékpárnak több szempontból is jelentőséget lehet tulajdonítani, hiszen a korábbi forgatási képek alapján a sorozat tele lesz akciójelenetekkel, alighanem autós üldözést is látni fogunk. Miközben Samnek ott vannak a ‘szárnyai’, Buckynak nincs ilyen segédeszköze, így neki marad a motor. Másfelől pedig egy nemes gesztus az emlékek felidézésére a képregényekből.

A héten a Disney megerősítette, hogy a WandaVision még 2020-ban a képernyőre kerül, ám nem kaptunk utalást arra, hogy a The Falcon and the Winter Soldier mikor kerül bemutatásra. Ebből sokan arra gondolnak, hogy csak jövőre fogják bemutatni, de még várjuk a hivatalos megerősítést ezzel kapcsolatban.

Total
2
Shares
Previous Article

Joel Kinnaman elmondása alapján erősen korhatáros lesz a The Suicide Squad, John Cena pedig egy komikus géniusz

Next Article

A PlayStation vezetője elárulta, miért nem kap gyengébb változatot a PS5

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!