Wide Screen
Image default
Sorozatok

Hivatalos merchandise mutatta meg a The Falcon and the Winter Soldier főszereplői új kosztümjét

Hivatalosan láthatjuk Sólyom és Bucky jelmezét.

Az elmúlt félévben több forgatási kép is kiszivárgott a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatról. Bucky és Sólyom címszereplők mellett Zémó Báró és U.S. Agent is szerepelni fog a sorozatban, ami a Bosszúállók: Végjáték utáni időkben játszódik. Pontos ismeretek nélkül nem tudni, hogy miről fog szólni a sztori, ám sejtések vannak. Úgy hisszük, az amerikai kormány nem nézi jó szemmel, hogy Steve Rogers barátjára, Samre hagyta a címet és a pajzsot, ezért propagandát hirdet a hősök ellen. Ebben a felfordulásban Daniel Brühl karaktere, Zémó Báró próbálja saját malmára hajtani a vizet.

A tervek szerint a sorozatot augusztus végén mutatták volna be a Disney+ streamingszolgáltatón, ám a koronavírus-járvány miatt el kellett csúsztatni a premiert. A stáb nyár végén visszatért ugyan Prágába felvenni a megmaradt jeleneteket, de a Marvel Studios jobbnak látta, ha törlik a bemutatót. Sajnos azonban határozatlan időre lekerült a programról a sorozat, de ha minden jól megy, akkor a Fekete Özvegy-film után még télen műsorra tűzik a várva-várt sorozatot.

A Super Bowl alatt néhány másodpercet már láttunk februárban a sorozatból, bár sok mindent nem tudtunk meg, csakúgy, mint a legújabb képből. A hivatalos árucikken mindössze Sam és Bucky új jelmezét nézhetjük meg, háttérben pedig Amerika Kapitány pajzsát, amit átadott barátjának.

A The Direct értesülései szerint a pótforgatásra még szeptemberben időt szakítanak az atlantai stúdióban. A bemutatóról viszont mindenki csak találgat, ám többen meg vannak győződve arról, hogy az ide év nem múlik el úgy, hogy ne látnánk legalább egy Marvel-sorozatot. Eredetileg kettőt is bemutattak volna, a másik a WandaVision-sorozat lett volna decemberben.

The Falcon and the Winter Soldier

Még több a témában...

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

Kévés Bence Mihály

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat