Sólyomszem

Sok új karaktert felvonultat a Sólyomszem-sorozat, kiírtak kilenc új szereplőválogatást

Rengeteg új karaktert látunk a Sólyomszem-sorozatban.

Úgy tűnik, hogy a Marvel Studios a kényszerpihenő után begyújtotta a rakétáit, hiszen az elmúlt néhány hétben több Disney+ sorozatról is érdekes híreket kaptunk. Kiderült, hogy Kat Coiro lett a befutó a She-Hulk rendezői székére, míg a főszerepet nagy harc után Tatiana Maslany kapta. Bejelentették a Ms. Marvel-sorozat újdonsült tinisztárját, Iman Vellanit, és még egy új sorozatot is bejelentettek Nick Furyval a középpontban.

A Ms. Marvel és a She-Hulk mellett már javában készülnek a Sólyomszem forgatására is, legalábbis erre utaló jeleket fedeztünk fel. A The Direct szúrta ki, hogy egy új szereplőválogatást írtak ki a Sólyomszem Disney+ sorozat számára, amiben összesen kilenc új karakterre keresnek színészeket. Pontos megnevezéseket nem árultak el, hogy kik lehetnek majd ezek az új szereplők, de az egyik leírás például tökéletesen ráillik Echo egy fiatalabb énjére.

A leírásban mindössze fedőneveket használt a stúdió, a szóban forgó karakterek személyazonosságát egyelőre homály fedi, de azért a leírások között akadnak egészen beszédes jellemzések is:

MISHA: 20 és 40 év közötti férfi vagy nő, kelet-európai felmenőkkel. Akcentussal beszélő és erős támogató karakter.

BELLA: 8 éves fehér lány. Koraszülött, merész és magabiztos, humorérzékkel megáldott.

BRADY: 8 éves fehér fiú. Energetikus és aranyos.

HEATHER: 26 éves fehér nő az Államok középső területéről. Okos és kötekedő, amire szüksége is van a túlélésre.

ROSE: 8 éves lány, siket, bennszülött. Független, sportos és éles elméjű. Támogató kicsit. Ennél a szerepnél felhívják figyelmét még arra is a jelentkezőnek, hogy a meghallgatás angol nyelven történik, vagy az amerikai nyelvnek megfelelően jelelnek, amennyiben a jelentkező ismeri azt a nyelvet.

RICHARD: 40 és 50 év közötti amerikai őslakos férfi színész. Szerető apa és erőszakos védelmező.

MARY: Késő 30-as éveiben vagy kora 40-es éveiben járó nő, nyitott etnikummal. Magasan képzett profi és ambiciózus karrierista nő. Nincs helye hülyeségnek. Visszatérő.

DETECTIVE SHERMAN: 40-es férfi, nyitott etnikumú, new yorki detektív. Visszatérő.

ALEX: 30 és 50 év közötti férfi vagy nő, őszinte, de vicces csodabogár, aki megszállottja a fantasy vagy sci-fi generációnak.

Nem sokat tudni az új karakterekről, de a leírás alapján úgy tűnik, mintha HEATHER, BELLA és BRADY egy háztartásban élne. Ez valami hasonló lehet Matt Fraction és David Aja Sólyomszem-képregényéhez, amiben Clint Barton egy lakótömbben élt és védelmezte az embereket. ROSE leírása pedig nagyon azt sugallja, hogy ő lehet a fiatal Echo, és ha mást nem is, akkor ez a titokzatos karakter megerősítheti azt, hogy Sólyomszem elveszti hallását a sorozatban.

Total
16
Shares
Previous Article
Thanos

Thanos előtt Josh Brolin számos alkalommal visszautasította a Marvel Studios felkérését

Next Article
Darth Vader

A Zsivány Egyes koncepciós tervein Darth Vader Bacta tartályára vethetünk egy pillantást

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!