Madame Masque lehet a Sólyomszem Disney+ sorozat egyik főellensége

Madame Masque lehet a főgonosz?

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Annak ellenére, hogy a karakter néhány részben feltűnt a Carter ügynök Netflix gyártású sorozatban, a legfrissebb hírek szerint a Marvel Studios hamarosan a Marvel Moziverzumban is bemutatja a karaktert. Ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor a Sólyomszem önálló sorozatában ezzel a karakterrel is találkozhatnak a rajongók.

Több pletyka is napvilágot látott már a gonosztevőkről, hogy kik lehetnek majd Sólyomszem ellenfelei, köztük The Clown és a Tracksuit Mafia is szerepel a listán, de a legújabb hírek szerint a főgonosztevő majd Madame Masque  – igazi nevén Giulietta Nefaria – lesz. A The Direct értesülései szerint Vasember egyik klasszikus ellenlábasa lehet a Disney+ sorozat új karaktere, és a Marvel Studios már bőszen keresi a színésznőt a szerepre.

Az álarcos gonosztevőt inkább Vasember ellenfeleként szokták jegyezni, de érdemes megjegyezni, hogy a képregényekben Clint Barton és Kate Bishop többször is összetűzésbe került vele. Sőt, Kate apja is az egyik ügyfele volt. A sorozatról tovább pletykálják, hogy ez lehet Jeremy Renner karakterének búcsúfilmje, hiszen hírek szerint a Bosszúálló átadja a stafétabotot Kate Bishop tanítványának. Bishop szerepét még mindig nem hozták nyilvánosságra, de pletykák szerint az ŰrDongó sztárja, Hailee Steinfeld lehet a befutó.

A Marvel hivatalosan még nem jelentette be, hogy mikor kezdődik a sorozat forgatása, de korábbi értesülések szerint októbertől Atlantában forog a The Falcon and the Winter Soldier mellett/után.

Total
4
Shares
Previous Article
The Witcher

Szereplőváltás a Vaják második évadában

Next Article
Mockingbird

Mockingbird is bemutatkozhat a Sólyomszem Disney+ sorozatában, de teljesen új színésznővel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!