Wide Screen
Image default
Sorozatok

Hivatalos képen megmutatták a Sólyomszem Disney+ sorozat Kate Bishop karakter tervét

Ilyen lesz Kate Bishop a Marvel Moziverzumban.

Miközben még mindig arra várunk, hogy a Marvel Studios megerősítse, Hailee Steinfeld kapta Kate Bishop szerepét a Sólyomszem-sorozatban, addig Andy Park koncepciós művész megmutatta a tervet, hogy milyen külsőt kap majd a Marvel Moziverzum új szereplője. A karakter érkezése nyílt titok, már a tavaly nyáron bejelentett sorozat előtt is pletykáltak Bishopról.

A Twitteren megmutatott terveket a rajongók már tavaly is kiszúrhatták, amikor bemutatták az Expanding the Universe című műsort, de az akkori tervek nagyon rossz minőségűek voltak és nem mutatták ilyen közelről sem a karaktert. Most azonban teljes pompájában szemügyre vehetjük, hogy milyen jelmezt kap Clint Barton utódja.

Nagy meglepetést nem okoztak a rajongóknak, hiszen Bishop jelmeze néhány apróbb változtatástól eltekintve egy az egyben megegyezik azzal, amit a képregényekben is viselt, amikor az ismert Allan Heinberg forgatókönyvíró megalkotta a Young Avengers című történeteket, amiben Bishop elvette Sólyomszemtől a köpenyt. Bár még nagyon gyerekcipőben jár a projekt, még akár változhatnak is a tervek, mire odajutunk, hogy elkezdik forgatni a sorozatot.

Múlt héten újabb híreket lehetett olvasni Steinfeld érkezéséről, hogy végre nyélbe ütötték az üzletet, ám a stúdió mindeddig hivatalosan semmit sem erősített meg. A forgatást eredetileg szeptemberre időzítették, de a koronavírus-járvány és Steinfeld elnyújtott szerződése miatt egy kis csúszásra is számíthatunk. A Marvel Studios ezzel kapcsolatban sem osztott még meg információt.

Még több a témában...

A Disney+ megerősítette, hogy csak 2021-ben jön a The Falcon and the Winter Soldier

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a WandaVision első előzetesét, ami a filmekkel ellentétben egy nagyon őrült kalandot ígér

Kévés Bence Mihály

A The Falcon and the Winter Soldier forgatásán kiszúrták Bucky egy régi barátját is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat