Sólyomszem

Hivatalos képen megmutatták a Sólyomszem Disney+ sorozat Kate Bishop karakter tervét

Ilyen lesz Kate Bishop a Marvel Moziverzumban.

Miközben még mindig arra várunk, hogy a Marvel Studios megerősítse, Hailee Steinfeld kapta Kate Bishop szerepét a Sólyomszem-sorozatban, addig Andy Park koncepciós művész megmutatta a tervet, hogy milyen külsőt kap majd a Marvel Moziverzum új szereplője. A karakter érkezése nyílt titok, már a tavaly nyáron bejelentett sorozat előtt is pletykáltak Bishopról.

A Twitteren megmutatott terveket a rajongók már tavaly is kiszúrhatták, amikor bemutatták az Expanding the Universe című műsort, de az akkori tervek nagyon rossz minőségűek voltak és nem mutatták ilyen közelről sem a karaktert. Most azonban teljes pompájában szemügyre vehetjük, hogy milyen jelmezt kap Clint Barton utódja.

Nagy meglepetést nem okoztak a rajongóknak, hiszen Bishop jelmeze néhány apróbb változtatástól eltekintve egy az egyben megegyezik azzal, amit a képregényekben is viselt, amikor az ismert Allan Heinberg forgatókönyvíró megalkotta a Young Avengers című történeteket, amiben Bishop elvette Sólyomszemtől a köpenyt. Bár még nagyon gyerekcipőben jár a projekt, még akár változhatnak is a tervek, mire odajutunk, hogy elkezdik forgatni a sorozatot.

Múlt héten újabb híreket lehetett olvasni Steinfeld érkezéséről, hogy végre nyélbe ütötték az üzletet, ám a stúdió mindeddig hivatalosan semmit sem erősített meg. A forgatást eredetileg szeptemberre időzítették, de a koronavírus-járvány és Steinfeld elnyújtott szerződése miatt egy kis csúszásra is számíthatunk. A Marvel Studios ezzel kapcsolatban sem osztott még meg információt.

Total
1
Shares
Previous Article
Jurassic Park

Laura Dern és Sam Neill ismét dinoszauruszokkal harcol a Jurassic World: Világuralom forgatásán

Next Article

Új előzetesen a Project Cars 3

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!