Close


Közelgő események

Filmek

Kész őrület, de állítólag már Tobey Maguire és Andrew Garfield is aláírt a Pókember 3. részre

Mi más ez, ha nem multiverzum?!

Kész őrület, de állítólag már Tobey Maguire és Andrew Garfield is aláírt a Pókember 3. részre
  • PublishedOctober 13, 2020

Már akkor leesett az állunk, amikor Jamie Foxx visszatéréséről kezdtek pletykálni, majd alig egy nappal az első fecske után a színész megerősítette, hogy Elektró szerepében visszatér a cím nélküli Pókember-filmben. Nem sokkal később Kirsten Dunst és Dane DeHaan nevéről is pletykáltak, és most újabb nevekről beszélnek tűzhöz közeli források, ugyanis állítólag a Sam Raimi Pókember-trilógiájából Tobey Maquire és A csodálatos Pókemberből Andrew Garfield már aláírt. Ők is visszatérnek.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A két korábbi Pókember visszatéréséről nem először pletykálnak, sokan már a Morbius, az élő vámpír előzetese után is beszéltek Tobey Maquire karakteréről, hiszen Jared Leto elsétál egy Pókembert ábrázoló plakát előtt, amin Maguire Pókemberét látjuk. De kétség sem férhet ahhoz, hogy az atomot Elektró visszatérésével dobták le. Pontos részleteket nem tudunk a Marvel Studios tervéről, de minden jel arra utal, hogy megnyitják a Multiverzum kapuit a Pókember: Irány a Pókverzum! animációs rajzfilm után, ami minden lehetőséget megad a stúdió számára, hogy bárkit visszahozzon egy korábbi alkotásból, s összekapcsolják a Marvel Moziverzumot a Sony saját Pókember univerzumával. Állítólag a Sony Pictures egyik feltétele ez volt, mikor Tom Hollandet kölcsönadta a Disneynek.

A FandomWire indította be a dominót azzal a hírrel, hogy mindkét korábbi színész igent mondott a felkérésre, hogy újra Pókemberek legyenek. A Pókember: Idegenben folytatása az eddigi hírek és pletykák alapján sokkal nagyobb, merészebb kaland lesz. A pletykákra hagyatkozva úgy hisszük, hogy Elektró bejelentése után Maquire és Garfield karakterei a film utolsó felvonásában léphetnek be az univerzumba, hogy közös erővel vegyék fel a harcot a gonosz ellen. Legalábbis erre tudunk gondolni, de hogy mi valósul meg belőle, a jövő titka.

Ott van még a Sony Pictures, hogy mennyire van beleszólása a projektbe, mert ha valóban egy Pókverzumon dolgoznak, akkor bizony tényleg nagy létjogosultsága van Maquire és Garfield szerepében a történetben. Ezek csak feltevések, nem hivatalos forrásból kapott információk, de ahogy korábban, ezeket is bármelyik percben megerősíthetik vagy rácáfolhatnak. De az már biztos, hogy Doctor Strange ott lesz a folytatásban.

A Pókember 3. forgatása már október 16-án elkezdődik, a bemutatót pedig 2021. december 16-ára jegyezték.

Pókember
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.