Elektró

A WandaVision Disney+ sorozat adhat választ Jamie Foxx visszatérésére Elektró szerepében a Marvelnél?

A WandaVision vezeti fel Elektrót?

A tegnap megjelent a cikk azt állította, hogy A csodálatos Pókember 2. után Jamie Foxx újra Elektró lesz, ám ezúttal a Marvelnél. Majd nem sokkal korábban Foxx közösségi oldalán megerősítette a hírt, hogy tényleg visszatér a Pókember 3.-ban. A színész azt is elárulta, hogy ezúttal nem lesz kék, szóval gyakorlatilag csak a szerep lesz azonos a másik filmmel, a Marvel Moziverzumban egy új karaktert látunk.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Konkrét részleteket nem tudni a film történetéről, hogy Peter Parker és barátai milyen kihívással kerülnek szembe, azonban egy rajongói teória szerint a WandaVision Disney+ sorozat lehet a kulcs Foxx visszatérésére. A The Direct úgy tudja, hogy a sorozat közvetlen eseményeinek egyik hatása lehet az, hogy Elektró szerepet kap a folytatásban.

Néhány multiverzum őrültséget felhasználva Elektró ezen verziója átkerül az egyik univerzumból a másikba. Wanda nagyon elrontotta a dolgokat azzal a kis alternatív síkjával.

Ahogy már a lap tetején is jeleztük, erősen megkérdőjelezhető a forrás szavahihetősége, nem biztos forrásból származnak, és az sem teljesen világos, miért csak a THR cikke után osztották meg ezt a teóriát. Akár saját kreálmány is lehet, de akár még igaz is lehet.

Az Oscar-díjas színész 2014-ben mutatkozott be Elektró szerepében, ami egy teljesen független világban játszódott a Marvel Moziverzumtól. De a Pókember: Idegenben óta tudjuk, hogy ez nem lehet akadály, hiszen létezik a Multiverzum, a több párhuzamos dimenzió, így könnyedén vissza lehet hozni bármelyik korábbi karaktert. Foxx esetében azonban nem erről van szó, csakúgy, mint J.K. Simmonsnál is tették, a karakter megmarad, de nem a Sony alkotásából emelik át közvetlen.

Elektró
Total
6
Shares
Previous Article
Halálos iramban 9.

Nem sokkal ugyan, de ismét eltolták a Halálos iramban 9. bemutatóját

Next Article
Stranger Things

Újraindulhatott a Stranger Things negyedik évadának forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!