Daredevil

A hírek szerint Charlie Cox, azaz Daredevil is visszatér a Pókember 3. részben?

Most már tényleg eldobjuk az agyunkat!

Kifizetődni látszik a #SaveDaredevil kampány? Legalábbis egy új forrás úgy tudja, hogy a Daredevil sztárja, Charlie Cox is visszatérhet a cím nélküli Pókember 3. részben. Nehéz megmondani, hogy mennyi valóságalapja van az egész hírnek, mert az elmúlt események fényében kezd nagyon erős túlzásnak tűnni a Marvel Studios terve.

De ha mégis igaz a hír, akkor bizony Daredevil is csatlakozni fog a Marvel Moziverzum becses kötelékéhez. Már csak azért is kell egy nagy kérdőjelet tennünk a hír mellé, mert az utóbbi években világossá vált, hogy az olyan televíziós Marvel sorozatok, mint a S.H.I.E.L.D. ügynökei vagy a The Defenders távol állnak a Marvel Studios alkotásaitól, s ezért is hangzik olyan furcsán, hogy Kevin Feige egy korábbi sorozat sztárját visszahozná most.

A Murphy Multiverse értesülései szerint Charlie Cox visszatérhet a következő Pókember-filmben. A harmadik részben már biztosan visszatér Elektró szerepében Jamie Foxx, valamint Alfred Molina, aki Doctor Octupus szerepét kapja másodszor is, de állítólag Tobey Maguire és Kirsten Dunst, valamint Andrew Garfield és Emma Stone is tárgyal a visszatérésről. A józan ész azt diktálná, hogy Matt Murdock lehet majd Peter Parker ügyvédje, miután a Pókember: Idegenben stáblista jelenetében kitudódott a falmászó személyazonossága.

A rajongók úgy gondolták, hogy ezt a szerepet Jennifer Walters kapja, aki egyébként hamarosan fontos szerepet kap a Disney+ She-Hulk sorozatában, de lehet, hogy Kevin Feige inkább a rajongók akaratát helyezte előtérbe, s Matt kapja ezt a szerepet. Nehéz megmondani, hogy éppen mit főznek a Marvel boszorkánykonyhájában, de kétségtelen, hogy az egyik legígéretesebb alkotásnak tűnik a Pókember 3.

Charlie Cox
Total
9
Shares
Previous Article
Godzilla vs. Kong

A Godzilla vs. Kong stábja a Szörnyuniverzum legkisebb költségvetéséből dolgozott

Next Article
Patty Jenkins

Patty Jenkins és Aaron Sorkin is kibeszélte a Warner döntését

Related Posts