Pókember 3

Tobey Maguire és Kirsten Dunst is tárgyal visszatéréséről a Pókember 3.-ban

A tárgyalások már folynak a visszatérésről.

Alig néhány perce kaptuk a hírt, hogy Elektró után Doctor Octopus is visszatér az új cím nélküli Pókember-filmben, máris itt vannak a legújabb bombahírek. A legfrissebb értesülések ugyanis arról számoltak be, hogy újabb karaktereket fognak megerősíteni az elkövetkező napokban. Már korábban is olvashattunk híreket Tobey Maguire és Kirsten Dunst esetleges visszatéréséről, most azonban egy hiteles külföldi lap megerősítette, hogy a tárgyalások már folynak a felek között.

A Collider erősítette meg, hogy a Pókember franchise első élőszereplős főhősét alakító Tobey Maguire, tárgyalásban áll a stúdióval, hogy Peter Parker szerepében visszatérjen. Bár a csalódást keltő Pókember 3 után le kellett mondanunk a negyedik részről, a jelek szerint most a Marvel Studios és a Sony Pictures megadja a lehetőséget a színész előtt, hogy negyedik alkalommal is eljátssza a karaktert. A lap azt is megjegyzi, hogy Parker legjobb barátját és szerelmét megformáló Kirsten Dunst is kész visszatérni Mary Jane Watsonként. Már tárgyalnak a felek, hivatalos bejelentés a napokban várható.

A két karakter visszatéréséről hetek óta lehet olvasni, de eddig hivatalosan senki sem kommentálta a médiában megjelent pletykákat. Bár erről már kérdezték korábban a Sony Pictures sajtóosztályát is, ők azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták a híreket. Most azonban Alfred Molani bejelentése után érik az újabb meglepetés. Sokan úgy gondolják, hogy csütörtök éjjel teljes lesz a Pókember 3. szereplőgárdája, legalábbis a pletykált karakterekkel.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
34
Shares
Previous Article
Doctor Octopus

Alfred Molina, mint Doctor Octopus is visszatér a Pókember 3. részében

Next Article
A csodálatos Pókember 2.

Állítólag Andrew Garfield és Emma Stone is tárgyal, hogy A csodálatos Pókember után visszatérjenek a Pókember 3.-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!