Csütörtökön az Investor Day alatt új Marvel Studios és Lucasfilm projekteket jelent be a Disney

Tűzijátékra készül a Disney csütörtök este?

December 10-én kerül megrendezésre a Disney speciális eseménye, az Investor Day, ahol várhatóan új Marvel és Lucasfilm projekteket fog bejelenteni a vállalat, illetve azt is, hogy a járványhelyzettel hogyan terveznek megbirkózni. Csütörtökön megtudhatjuk, mit tartogat a jövő a Marvel Studiosnak és a Lucasfilmnek.

A Deadline értesülései szerint a Marvel Moziverzum és a Star Wars messzi-messzi galaxis új projektjeit fogja bejelenteni részvényeseinek a Disney, az általuk szervezett Investor Day keretein belül. Arra is számíthatunk, hogy a Disney reagálni fog a Warner Bros. példátlan lépésére, miszerint az összes 2021-ben érkező filmjét a mozikon túl az HBO Maxon is meg fogja jelentetni. Amíg a WB kijelentése szerint ez a taktika csak a pandémia és a vakcinák jövő évi elosztását övező bizonytalanság eredménye, addig a filmipar-elemzők egyhangúlag állítják, hogy innen már nincs visszaút.

Mivel a Warner Bros. pár héten belül elkezdi adni a Wonder Woman 1984-et a mozikban és az HBO Maxon egyaránt, a legtöbb rajongó és szakmabeli szerint hasonló lépésre lehet számítani a Disney részéről a Scarlett Johansson főszereplésével készülő Fekete Özvegy esetében is. A rendezvény során a Disney várhatóan visszavonja a Tom Hanks-féle Pinokkió, a Pán Péter, és az Emma Stone által alakított Szörnyella De Frász mozis debütálását, készülve azok Disney+-os megjelenésére.

A csütörtök számos készülő Marvel-film megjelenését illető újdonsággal is kecsegtethet, így a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját, az Örökkévalókat, a Pókember: Idegenben folytatását, a Thor: Love and Thunder-t, a Doctor Strange az őrület multiverzumában, a Fekete Párduc 2.-t és a Marvel Kapitány folytatását illetően. Más projektek is szóba kerülhetnek, mint például A galaxis őrzői vol. 3., a Penge, vagy éppen A Hangya 3. része. Ha a Disney igazán nagy port akar kavarni és vissza akarja terelni magára a rivaldafényt a WB-ról és az HBO Maxról, akkor felfedheti terveit az X-Men-ről és a Fantasztikus Négyesről is.

A Star Wars-ot illetően a Disney szót ejthet a jövőbeli The Mandalorian spin-off sorozatról is, akárcsak a körvonalazódó Cassian Andor című Zsivány Egyes előzménysorozatáról, és az Obi-Wan Kenobi-sorozatról. A Disney Investor Day online adását december 10-ére ütemezte (magyar idő szerint 22:30-ra) és várhatóan 4 órás lesz.

Fekete Özvegy
Total
1
Shares
Previous Article
Terminátor: Sötét végzet

Mackenzie Davis megosztotta, milyen folytatást kapott volt a Terminátor: Sötét végzet, és Grace hogyan tért volna vissza

Next Article

KRITIKA: Mank

Related Posts
Tovább

Így fest Daisy Ridley Ophelia szerepében!

A tehetséges fiatal színésznőt a legtöbben egy messzi-messzi galaxisból ismerhetik, azonban most egy másik oldaláról is láthatjuk. Daisy Ridley lesz ugyanis a főszereplő az Ophelia című filmben, ami a Star Wars sorozathoz képest igen komoly stílusváltás.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!