Doctor Octopus

Alfred Molina, mint Doctor Octopus is visszatér a Pókember 3. részében

Ez ám a váratlan húzás, újabb visszatérőt látunk jövőre!

A dolgok állása szerint a Marvel Studios tényleg a multiverzumon dolgozik. Az már biztos, hogy nem lesz könnyű dolga a barátságos és közkedvelt Pókembernek, hiszen előbb Elektrót hozták vissza A csodálatos Pókember 2. részéből, most pedig egy korábbi főellenséget is viszontlátunk majd jövőre a harmadik részben. A legújabb hírek szerint ugyanis a Sam Raimi-féle Pókember-trilógia 2004-es második részből Doctor Octopus is visszatér majd a cím nélküli Pókember 3. részében.

Bár az elmúlt napokban többször is olvasni lehetett már Alfred Molina visszatéréséről, de sokan nem fogadtak volna erre, inkább csak egy erős pletykának, vagy álomnak gondolták, hogy az egyik legjobb Pókember-film főgonosza ismét ringbe száll a főhőssel. Ehhez képest néhány perce a The Hollywood Reporter ledobta az atomot, hogy Alfred Molina is csatlakozott a Pókember 3. szereplőgárdájához. Ez azt is jelenti, hogy a cím nélküli folytatás összeköti a Pókember franchise három generációját.

Arról nincs hír, hogy Doctor Octopus milyen szerepet játszik a történetben. Azt sem tudni, hogy 2004 után ugyanazt a szerepet tölti-e be, tehát a megismert szerepben, vagy Elektró mintájára átdolgozzák karakterét, s új megjelenést kap. Az utóbbi valószínűbbnek tűnik, már csak azért is, mert J.K. Simmons visszatérése a Pókember: Idegenben végén is kicsit megújult, de mégis felismerhető volt J. Jonah Jamesonként.

És abban is biztosak vagyunk, hogy ezzel még nem értek véget a bejelentések, mert az elmúlt hetekben több hír is felröppent a folytatással kapcsolatban, köztük Kirsten Dunst és Dane DeHaan karaktereiről is beszéltek, de a két előző Pókembert alakító színészek neveit, Tobey Maquire és Andrew Garfield neveit is bedobták. És még a Sony Pictures is reagált a pletykákra. Sokan arra számítanak, hogy csütörtök este bejelentést kapunk, végre megerősítik majd a másik két Pókember szerepét is a Marvel Moziverzumban.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Doctor Octopus
Total
14
Shares
Previous Article

Ismét nagy névvel bővült Ridley Scott legújabb filmjének szereplőgárdája

Next Article
Pókember 3

Tobey Maguire és Kirsten Dunst is tárgyal visszatéréséről a Pókember 3.-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!