A csodálatos Pókember 2.

Állítólag Andrew Garfield és Emma Stone is tárgyal, hogy A csodálatos Pókember után visszatérjenek a Pókember 3.-ban

Peter Parker és Gwen Stacy is visszatér.

A korábbi pletykák után úgy tűnik, hogy Andrew Garfield tényleg Pókember lesz, méghozzá a Marvel Moziverzumban, ugyanis a legújabb hírek szerint a színész már tárgyal a Marvel Studios és a Sony Pictures közös rendezésű film szerepéről. Garfield a 2010-es években játszotta Pókembert A csodálatos Pókember franchise két részében, mielőtt a Sony elkaszálta volna a szériát, s a karaktert átengedte volna a Marvelnek. Most azonban megnyílt a lehetőség Garfield előtt is, hogy újra Peter Parker legyen, sőt, egy másik karaktert is visszahoznának!

A cím nélküli Pókember 3.-at jelenleg Atlantában forgatják, amiről már több forgatási képet is megosztott a Marvel ifjú titánja, Tom Holland. Néhány hete már forgattak közös jelenetet Zendayával is, és hamarosan Benedict Cumberbatch is csatlakozni fog Doctor Strange szerepében. Nyár végén megerősítést kapott, hogy Jamie Foxx visszatér Elektró szerepében, néhány órával korábban pedig már Alfred Molina visszatérését is borítékolták, de ezzel még nem értek véget a bejelentések.

Nem sokkal korábban kaptuk a hírt, hogy Tobey Maguire és Kirsten Dunst már visszatéréséről tárgyal, de a mindig hiteles Collider azt is megtudta, hogy Andrew Garfield is tárgyal, és minden bizonnyal újra Pókember lesz. A laptól Jeff Sneider megjegyzi továbbá, hogy Emma Stone visszatérésére is jó esélyek vannak, ám azt nem tudni, hogy a tárgyalásokra sor került-e már, vagy esetleg megrekedtek.

Ezekről a pletykákról korábban már kérdezték a Sony Pictures sajtóosztályát, ők azonban akkor sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták a híreket. Már önmagában gyanakvásra adhat okot, hogy nem cáfolnak egy pletykát, néhány napja pedig a Sony egyik latin-amerikai szolgáltatója osztott meg beszédes anyagot a korábbi Parkerek visszatéréséről – azóta már törölték a posztert. Most azonban Alfred Molani bejelentése után érik az újabb meglepetés. Sokan úgy gondolják, hogy csütörtök éjjel teljes lesz a Pókember 3. szereplőgárdája, legalábbis a pletykált karakterekkel.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

A csodálatos Pókember 2.
Total
4
Shares
Previous Article
Pókember 3

Tobey Maguire és Kirsten Dunst is tárgyal visszatéréséről a Pókember 3.-ban

Next Article
Wonder Woman 1984

10M dollár kenőpénzt kapott Gal Gadot és Patty Jenkins, hogy hallgatásukkal támogassák az HBO Maxot?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!