Pókember

Pókember és MJ újra együtt lógnak, Tom Holland és Zendaya egy magas építményről ugrik a mélybe a Pókember 3. forgatásán

Pókember és MJ újra együtt lógnak.

Alig egy hónapja, hogy elkezdődött a Pókember 3. forgatása, már feltöltötték az első nem hivatalos forgatási képet. Az elmúlt néhány hétben több kulisszák mögötti képet is láttunk Tom Hollandnek köszönhetően, aki előbb egy maszkos képet, majd egy lazulós képet osztott meg követőivel.

A Twitterre feltöltött videó meglehetősen tisztes távolságból készült, de a szerző szerint a videón Tom Holland és Zendaya látható. Holland már hetek óta megérkezett az Államokba az Uncharted-film forgatásáról, most viszont Zendaya is csatlakozott a forgatáshoz. A stáb jelenleg a Georgia államban található atlantai stúdióban forgat jelenleg is.

Első ránézésre nem túl árulkodó a felvétel, hiszen nem tudtunk meg belőle semmit, és őszintén szólva még abban sem lehetünk biztosak, hogy Holland és Zendaya látható rajta. A jelenet kísértetiesen hasonlít arra a részre, amikor a Pókember: Idegenben végén MJ elment egy „körre” Pókemberrel, s „behálózták” New York utcáit. Valami hasonlóra kerül majd sor a folytatásban, és alighanem az elkövetkező hetekben sok-sok izgalmas és árulkodó felvételt kapunk majd a forgatásról.

Hamarosan csatlakozni fog Benedict Cumberbatch is a forgatáshoz Doctor Strange szerepében. Jacob Balaton már ott van teljesen új külsővel, de mindenki arra kíváncsi, hogy Jamie Foxx mikor tér vissza Elektró szerepében. Az elmúlt idők egyik legnagyobb bejelentése volt, hogy A csodálatos Pókember 2. után visszatér a szerepben. A biztos szereplők mellett több másik visszatérőről is pletykálnak korábbi alkotásokból. Egyelőre kezeljük pletykaként, bár a Sony Pictures egészen sejtelmes választ adott Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérésére.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
13
Shares
Previous Article
Transformers

Michael Bay után a Creed 2. rendezője veheti kézbe az egyik új Transformers-film sorsát

Next Article

BEMUTATÓ: Borderlands 3 - Season Pass 2

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!