Pókember

Ez tényleg az első hivatalos kép a Pókember 3. forgatásáról, miközben Tom Holland mindenkit maszkviselésre buzdít

Ezt a fotót már tényleg a Pókember 3. forgatásán lőtték.

Alig másfél héttel azután, hogy Tom Holland megérkezett Atlantába az Uncharted-film forgatásáról, már forognak a kamerák. Két napja a színész már megosztott egy képet közösségi oldalán a forgatásról, de mint utólag kiderült, azt még a Pókember: Hazatérés alatt készítette, a lenti fotót viszont már tényleg a forgatáson lőtték. A karaktert pedig egy ismerős szerelésben látni.

Bár sok mindent nem tudtunk meg ebből a képből, de jól látható, hogy a barátságos és közkedvelt Pókember azt a jelmezt viseli, amit a Pókember: Idegenben végén viselt. A Marvel Moziverzum ifjú titánja azzal viccelődött a kép alatt, hogy nem is egy, hanem két maszkot is visel, amire szüksége is lesz, miután a Hírharsona leleplezte a karakter identitását, felfedték Peter Parker személyazonosságát a második rész stáblista végi jelenetében.

View this post on Instagram

Wear a mask, I’m wearing two…

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Néhány napja már az is kiderült, hogy Benedict Cumberbatch hamarosan csatlakozik a forgatáshoz Doctor Strange szerepében, ahogy arról a színész kedvenc stílistja megosztott egy képet. Jacob Balaton is csatlakozott a munkálatokhoz, de mindenki arra kíváncsi, hogy Jamie Foxx mikor tér vissza Elektró szerepében. Az elmúlt idők egyik legnagyobb bejelentése volt, hogy A csodálatos Pókember 2. után visszatér a szerepben. A biztos szereplők mellett több másik visszatérőről is pletykálnak korábbi alkotásokból. Egyelőre kezeljük pletykaként, bár a Sony Pictures egészen sejtelmes választ adott Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérésére.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
12
Shares
Previous Article

Világszerte remek pontokat kap a Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Next Article

Elcsúsztatták a The Medium megjelenését

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!