Pókember

Nem akármilyen átalakuláson ment keresztül a Pókember 3. egyik karaktere

Peter Parker barátja is visszatér, de megújult külsővel.

Mint azt már minden rajongó tudja, október közepétől forog a cím nélküli Pókember 3. A forgatást október 16-án New Yorkban kezdték, majd két hétre rá a George államban található atlantai stúdióba költözött a stáb. A hét közepén Tom Holland is csatlakozott a forgatáshoz, miután befejezték az Uncharted-film forgatását. A főszereplőt alakító Holland után Jacob Batalon is megérkezett Atlantába, de mást is megtudtunk, például azt, hogy Ned Leeds teljesen átalakul a harmadik részre. Leadott néhány kilót az első két részhez képest.

Az előttünk álló bő négy hónapban még több szereplő visszatéréséről hull majd le a lepel, ahogy egyre többen csatlakoznak a Pókember 3. munkálataihoz. Mind közül talán Jamie Foxxra kíváncsi mindenki, aki A csodálatos Pókember 2. után visszatér Elektró szerepében, igaz ezúttal sokkal keményebb formában. De amíg várunk Foxxra, addig Jacob Batalon Instagramon megosztotta követőivel, hogy ő is megérkezett, de merőben új külsővel tér vissza Peter oldalán.

A színész testileg bámulatos átalakuláson ment keresztül, jó néhány kilótól megszabadult, s rá sem lehet ismerni az első két rész után. Batalon fehér pólót és fekete rövidnadrágot visel, és karakterének tipikus frufruját, bár ebből a képből nehéz megmondani, hogy az egyik filmes szerelését látjuk itt, vagy csak megmutatta, hogy milyen sok kilót sikerült leadni az elmúlt két évben. A biztos szereplők mellett több másik visszatérőről is pletykálnak korábbi alkotásokból. Egyelőre kezeljük pletykaként, bár a Sony Pictures egészen sejtelmes választ adott Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérésére.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
2
Shares
Previous Article

TESZT: Watch Dogs: Legion

Next Article
Jyn Erso

Felicity Jones úgy érzi, hogy Jyn Erso számára lenne visszatérés a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet után

Related Posts