Uncharted

Álomnak tűnik, de nem az, tényleg leforgatták az Uncharted filmes adaptációját

Nem hiszünk a szemünknek, de tényleg leforgatták az Uncharted-filmet.

Ez nehéz menet volt. Annyi megfeszítő és kemény munka után a stúdió hátradőlhet, hiszen végre filmre vették a PlayStation konzolcsalád egyik legismertebb és legnagyobb játékcímének filmes adaptációját. Az elmúlt néhány évben többször is el kellett halasztani az Uncharted bemutatóját, miután valami oknál fogva a rendezők mindig faképnél hagyták a projektet. Végül azonban a Venom rendezője, Ruben Fleischer igent mondott rá.

Tom Holland sztárral felvértezve már év elején elkezdték volna a munkát, azonban a koronavírus-járvány miatt rögtön az első nap le kellett állítani a munkát. Fél évre ismét félre kellett tenni a filmet, majd nyár közepén a stáb visszatért Berlinbe, azóta pedig teljes gőzzel folyt a munka. Forgatási képek után a főszereplőt alakító Holland megmutatja az ifjú Nathan Drake-t, majd utána Mark Wahlberg is felfedte Sully karakterét a filmből. Sok rajongó aggódva fogadta Wahlberg bejelentését, de miután láttuk a képeket, a rajongók is megnyugodhatnak, hiszen jó nagy bajuszt kapott a mentor.

Az elmúlt hetek eseményei után sejteni lehetett, hogy nem maradt sok hátra a forgatásból, hiszen Holland a hét közepén már Atlantából jelentkezett be, ahol azóta a cím nélküli Pókember munkálataiba vetette bele magát nagy hévvel, hogy még majdnem az iPadjét is eltörte, amin a teljes forgatókönyvet megkapta. A Sony Pictures közösségi oldalán jelentette be, hogy véget ért az Uncharted fényképezése.

A sztoriról mindössze annyit tudni, hogy az adaptáció eseményei még a franchise első része előtt játszódik majd. Ezek után bármennyire is tűnhet úgy, hogy vérbeli eredettörténetnek ígérkezik, nem az lesz. Pontos részleteket nem tudni a filmről, Tom Holland mindössze annyit osztott meg, hogy kiváló történetet dolgoztak ki, és minden rajongó odáig lesz érte. Mark Wahlberg játssza a fiatal kalandor mentorát, Victor ’Sully’ Sulivan-t, akivel együtt egy Föld körüli kalandra indulnak. Holland és Wahlberg mellett feltűnik még a filmben Antonio Banderas – akiről azt beszélik, hogy a főellenséget játssza -, Sophia Ali és Tati Gabrielle is. 

A dolgok állása szerint 2021. július 16-án ülhetünk be Tom Holland és Mark Wahlberg duójának kalandjára a mozikba.

Total
377
Shares
Previous Article
Gyilkos Halloween

Stílusosan, éppen Halloween előtt bemutatták a Gyilkos Halloween teaser előzetesét

Next Article
Matthew McConaughey

Matthew McConaughey ezt a Marvel karaktert szerette volna eljátszani, de elutasították jelentkezését

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!