Uncharted

Mark Wahlberg megmutatta Sully hatalmas bajszát az Uncharted adaptációból

Ilyen lesz Sully a filmvásznon Mark Wahlberg alakításában.

A Sony Pictures hőn áhított videojáték feldolgozására éveket kellett várnunk a bejelentéstől, mivel egyszerűen nem akart összejönni a PlayStation egyik legnépszerűbb játék adaptációja Hollywoodban. Bár a projektet már évekkel korábban bejelentették, a kreatív különbségek miatt mindig rendező nélkül maradt a film, és így el kellett halasztani a premiert is. Idén azonban minden a helyére került, s tavasszal megkezdték a munkát. Igaz már az első nap le kellett állni a COVID miatt, de nyár közepétől teljes gőzzel dolgoznak a filmen.

A munkálatokról már kaptunk kiszivárgott képeket, rajtuk a két főhőst is láttuk hátulról. Majd a héten már hivatalos képet kaptunk Nathan Drake főszereplőről. Nem sokkal azután, hogy Tom Holland felfedte az Uncharted-film főszereplőjét a rajongók előtt, Mark Wahlberg is reagált a rajongói nyomásra, hogy a készítők hűek maradnak-e a videojátékhoz, és Sully bajszát meghagyják-e. Mindenki megnyugodhat a legújabb képek alapján, mert jó nagy bajuszt kapott Wahlberg a forgatás idejére.

View this post on Instagram

👨🏻😢

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Bár magát a sztorit szigorú titoktartás övezi, az adaptáció eseményei még a franchise első része előtt játszódik majd. Ezek után bármennyire is tűnhet úgy, hogy vérbeli eredettörténetnek ígérkezik, nem az lesz. Pontos részleteket nem tudni a filmről, Tom Holland mindössze annyit osztott meg, hogy kiváló történetet dolgoztak ki, és minden rajongó odáig lesz érte. Mark Wahlberg játssza a fiatal kalandor mentorát, Victor ’Sully’ Sulivan-t, akivel együtt egy föld körüli kalandra indulnak. Holland és Wahlberg mellett feltűnik még a filmben Antonio Banderas – akiről azt beszélik, hogy a főellenséget játssza -, Sophia Ali és Tati Gabrielle is. 

A dolgok állása szerint 2021. július 16-án ülhetünk be Tom Holland és Mark Wahlberg duójának kalandjára a mozikba.

Total
5
Shares
Previous Article

Színesbe öltözhet a PlayStation 5?

Next Article
007 Nincs idő meghalni

Az MGM megerősítette, hogy határozottan a mozikban fogják bemutatni a 007 - Nincs idő meghalni filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!