Uncharted

Az Uncharted forgatási fotóin Tom Holland és Mark Wahlberg látható Nathan és Sully szerepében

Az első képek az Uncharted-film főszereplőiről.

Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével végre kamerák előtt az Uncharted adaptáció, amire oly sokat kellett várni. A film munkálatait többször is el kellett tolni a rendezői lemondások miatt, majd a koronavírus-járvány is betett a Sonynak. Néhány hete azonban már gőzerővel filmezik a PlayStation konzolok egyik exkluzív játékcímének filmes feldolgozását.

Tom Holland Instagramon már mutatta, milyen átalakuláson ment keresztül a film kedvéért, és a forgatás első napjáról is megosztott egy képet, de csak most látni magukat a szereplőket forgatási képeken. A Pókember franchise ifjú titánját látjuk Nathan Drake szerepében, míg Mark Wahlberg Sullyt kelti életre, aki a játékokban Nathan mentorát játszotta.

A THollandNews rajongói Twitter-oldal tett közzé nem túl árulkodó fényképeket. Egyedül Wahlberg pillant a kamerába, Holland hátat fordít neki. Lehetetlen megmondani, hogy milyen kontextusból ragadták ki a képeket, hiszen a film cselekményéről szinte semmit sem tudunk. Bár több se kellett a rajongóknak, gyorsan párhuzamot állítottak az Uncharted 4: A Thief’s End játékból a Once a Thief küldetéssel, ahol Sully és Nathan hasonlóan kiöltözött, hogy beszivárogjanak egy aukcióra, s ellopják a régiségeket.

Sokkal érdekesebbé teszi a dolgot, ha megfigyeljük, hogy a karakterek miben térnek el a játékos alakjuktól. Tisztán kivehető a fotón, hogy Walhberg által megformált Sully nem viseli a karakter jellegzetes bajszát. Mint azt korábban már megtudtuk, az adaptáció egy másik oldalról mutatja majd be a figurákat, hiszen a játékkal ellentétben Nathan Drake is fiatalabb lesz. Holland szerint pokoli jóra sikerült a forgatókönyv, a valaha olvasott legjobb szkriptnek állította be a film történetét, ami elmondása szerint nem eredettörténet lesz.

A dolgok állása szerint 2021. július 16-án ülhetünk be Tom Holland és Mark Wahlberg duójára a mozikba.

Total
3
Shares
Previous Article
The Mandalorian

Ki az a titokzatos karakter a The Mandalorian előzetesben, akit Sasha Banks kelt életre?

Next Article
She-Hulk

Kat Coiro személyében rendezőre talált a She-Hulk Disney+ sorozat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!